Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Sok férfi állítja,hogy nekik egy nő nem csak dugásra kell. Oké összejönnek,minden jó egy darabig,a szex, kapcsolat stb. Aztán mondjuk a nő már kevésbé kívánja az együttlétet,a férfi viszont többször szeretné. Jobbik esetben elválnak(holott amúgy lelki társak,legjobb barátok is egyben stb) , rosszabb esetben a csaj háta mögött kufircol mással. Arra akartam kilyukadni,hogy szemmel láthatólag mégiscsak minden kapcsolat a szexről szól,mert ha az nincs,a kapcsolatnak is vége,nem de?:)
2018. aug. 2. 00:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
47%

Én mindig is ezt hangoztattam. De amikor leírom ezt akkor kiakadnak a lányok: Biztos csak szexre kellek.

Bár nem fogok emiatt hazudni, nekem a szex a legfontosabb. És emellett nem csalok és tisztelettudó vagyok, akármennyire hihetetlen.

23f

2018. aug. 2. 00:07
 2/66 anonim ***** válasza:
92%
igen, ez így van. A szex fontos dolog egy JÓL működő kapcsolatban. Ami mondjuk nálunk sincs meg, meg is látszik az elmúlt évünkön... 36F
2018. aug. 2. 00:08
 3/66 anonim ***** válasza:
35%
Két kapcsolatom volt egész életemben. Az egyik 4 évig tartott és az utolsó 2,5 évben semmi szex nem volt. 4 év után én hagytam el. Teljesen összetört, és kiderült, hogy sose csalt meg. 10 év telt el és azóta sincs barátnője. Mondjuk ennek valószínű az az oka, hogy rajtam kívül minden lánynak magasabbak nála az igényei. A férjemmel 3 évig nem feküdtünk le, 10 éve együtt. De gyerek született, aztán egy óriási konfliktus miatti teljes elhidegülés. És 3 év szexmentesség után én csaltam meg majdnem, de nem a szex hiánya miatt, hanem a teljes érzelmi ridegség miatt. Ő 3 év szexmentes időszak alatt sem csalt meg. Onnan tudom, hogy felajánlottam neki a nyitott házasságot, maradjunk együtt a gyerek miatt, de azt mondta, amíg a felesége vagyok, képtelen más nőhöz menni. Ezen annyira megdöbbentem, hogy adtam magunknak még egy esélyt és újra lefeküdtem vele. Pedig ő egy tényleg jóvágású, helyes pasi, sokan irigylik tőlem.
2018. aug. 2. 00:09
 4/66 A kérdező kommentje:
Tudtam én .
2018. aug. 2. 00:10
 5/66 A kérdező kommentje:
3as huh ez meglepett most. Nem semmi
2018. aug. 2. 00:11
 6/66 anonim ***** válasza:
70%

Így van. A szex a világ mozgatórugója évmilliók óta.

A férfiak a világ minden kincsét megadnák egy jó dugásért.

Aztán amikor a feleség anya és dolgozó nő lesz és elfelejt hitves lenni, akkor jön amit te írtál.

És a nők nem értik mi a baj. A lakás 10x végigmosva stb. stb. De a férjnek nem erre van szüksége. Neki az a nő kellene akivel pár éve megismerkedett és nagy ívben letojja a csillogóra sikált követ az előszobában.

2018. aug. 2. 00:12
 7/66 anonim ***** válasza:
48%
Hát velem a nejem baxik lefeküdni, pedig én se csaltam meg sose. De sokáig nem fogok várni a semmire.
2018. aug. 2. 00:12
 8/66 anonim ***** válasza:
10%

Időpont ma 00:12

Minden szó igaz. Hiába tepersz te otthon, lehetsz jó családapa, meg segíthetsz a házimunkába, a válasz mindig ugyanaz lesz: "fáj a fejem", "megjött", "fáradt vagyok"...stb...nálunk dettó ugyanez van, egy időben még külön szobában is aludtunk.

2018. aug. 2. 00:14
 9/66 anonim ***** válasza:
97%

Nem hinnem. Rengeteg hazaspart ismerek, akik reg nem szexelnek egymassal, megsem valnak el, mert erosebb a kotelekuk, mint a szereto, meg a hazas ember kozotti.

Persze ez mar nem szerelmi kotelek, hanem mas. Es ott vannak az oreg hazasparok, akik kozott mar reg nincs szex, de megis eros erzelmi kotelek van. De persze egy fiatal, egeszseges embernel a szerelem nagyon szorosan osszefonodik szexxel. De letezik meg egyszeru szexkapcsolat is, meg platoi is.

2018. aug. 2. 00:21
 10/66 anonim ***** válasza:
59%
Idősebbeknél lehet, hogy csökken. De azért nem hiszem, hogy egy 36 éves nő már öregnek számítana...
2018. aug. 2. 00:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!