Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Sok férfi állítja,hogy nekik egy nő nem csak dugásra kell. Oké összejönnek,minden jó egy darabig,a szex, kapcsolat stb. Aztán mondjuk a nő már kevésbé kívánja az együttlétet,a férfi viszont többször szeretné. Jobbik esetben elválnak(holott amúgy lelki társak,legjobb barátok is egyben stb) , rosszabb esetben a csaj háta mögött kufircol mással. Arra akartam kilyukadni,hogy szemmel láthatólag mégiscsak minden kapcsolat a szexről szól,mert ha az nincs,a kapcsolatnak is vége,nem de?:)
2018. aug. 2. 00:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
81%
Ja mi marad? Beadod a keresetet es elvalsz...nem kell a beleegyezese! Kifogasod meg neked is van.
2018. aug. 2. 11:57
 32/66 anonim válasza:
84%
Lány vagyok. Igenis fontos a szex egy kapcsolatban. Sajnos én fordítva voltam igy. Míg én imádtam a szexet a férjem nagyon unalmas volt az ágyban. Vagy sima vanília szex és aztán 6 perc alatt elment,aztán Csucsu. Vagy közölte,hogy forduljak (kutya póz) aztán 4 perc alatt elment és Csucsu. Előjáték nuku. Esélyem se volt H én élvezzek. Mégse csaltam meg 11 évig. (Magamnak oldottam meg a dolgot). Erre ő lépett le mondvacsinált okokból. A lényeg,hogy fontos a szex. A jó szex. Ha az nincs, hajlamosak lehetünk mogorvák lenni.
2018. aug. 2. 11:59
 33/66 anonim ***** válasza:
26%

Az biztos, hogy a nagyon eltérő szexuális igények megölik a kapcsolatot. Az a fél

akinek magasabb az igénye folyamatosan szenved a hiánytól.

Csúnyán fogalmazva ha a férj hajlandó két órát tologatni a bevásárlókocsit a tescoban akkor a feleség is beválkalhat egy-egy extra menetet. Tudom ezért most sokan fel fognak hördülni.

2018. aug. 2. 12:17
 34/66 anonim ***** válasza:
91%

De én sem szeretem tologatni a bevásárlókocsit. Akkor az egész életem szenvedés, mert bevásárolnom kell, amit utálok, főznöm, amit utálok, és még meg is basznak úgy, ahogy utálom?

Amúgy honnan van kajája az egyedülálló pasiknak?

2018. aug. 2. 12:21
 35/66 anonim ***** válasza:
85%

"Csúnyán fogalmazva ha a férj hajlandó két órát tologatni a bevásárlókocsit a tescoban akkor a feleség is beválkalhat egy-egy extra menetet. Tudom ezért most sokan fel fognak hördülni."

Igen,ha enni akar akkor o is tologassa!

Sok no azert nem akar mar szexet a ferfitol mert egy ido utan sok pasi elrunul az agyban....semmi elojatek csak dur bele azt eldurran max 10perc alatt,kinek lenne ilyen szexhez kedve.

Perasze bobe is can ilyen aki nem csibal aemmit csak fekszik.

A fo problemat h nem jo a szex az is okozza hogy nem komunikalnak megfeleloen es a szexben sem birnak kompromisszumot kotni.

2018. aug. 2. 12:32
 36/66 anonim ***** válasza:

eltunyul*

Persze noben is van*

csinal*

2018. aug. 2. 12:36
 37/66 Bence_ ***** válasza:
Főz magának, rendel.
2018. aug. 2. 13:00
 38/66 anonim ***** válasza:
89%

Több hölgy említette az előjáték hiányát, az egyhangúságot.

Bizony ez a férfiak hibája. A szex társasjáték és a társasjátékok akkor élvezetesek ha midegyik játékos örömmel vesz benne részt és sikerélménye van. (orgazmus) . Sikerélmény nélkül olyan mint a fizetett tenisz edzőpartner aki csak adogatja a labdákat, hogy a játékos le tudja ütni.

2018. aug. 2. 13:26
 39/66 anonim ***** válasza:
29%

#23. Azért "gúnyolódtam" a nők érzelmi igényén (valójában szembeállítottam a férfiak szexuális igényével)hogy valami csoda folytán kapcsoljatok, hogy nem minden a szex körül forog egy kapcsolatban a férfiak számára sem. Nem vagyok férj, nem is voltam, csak normál kapcsolataim voltak együttéléssel. Ezek a kapcsolatok általában úgy alakultak, hogy minden happy, szeretjük egymást stb, aztán hirtelen csökkent az együttlétek mennyisége, eltoltak maguktól akkor is, ha csak egy ölelést vagy csókot akartam adni, mentek a veszekedések, bezárkózás, nagy hallgatások, én meg barkóbázhattam, hogy vajon mi a baj....természetesen "semmi". Nyugodtan beállíthatsz egy önző disznónak, de ez nem változtat azon, hogy kitartottam a kérdéses lányok mellett és próbáltam helyrehozni a kapcsolatokat több hónap olykor év szexmegvonás után is. 1-2 hónapig az ember persze, hogy kapálózik, ha nincs szex, utána meg többé-kevésbé megszokja, de se ölelés, se csók, se beszélgetés se közös programok az azért ugyan úgy nem jó. Esetleg gondoljatok bele, hogy ez az első tünete az elhidegülésnek, amire reagálunk úgy, hogy próbáljuk megbeszélni, aztán akivel meg lehet azzal megbeszéljük, akivel nem lehet, azt vagy megcsaljuk vagy ott hagyjuk. Azt meg nem értem, hogy miért maradna valaki "ingyenpunci" jelleggel együtt a párjával, ha egyáltalán nincsen punci. Nem gondolod, hogy ez egy ellentmondás ?

32/f

2018. aug. 2. 13:39
 40/66 anonim ***** válasza:
27%
Említi itt valaki a bevásárlókocsis történetet, meg, hogyha a pasi is enni akar, akkor igenis menjen vásárolni. Ehhez, csak annyit mondanék, hogy részben igaz. A nők 95%-a elvárja, hogy menjen vele a férje/pasija shoppingolni, bevásárolni, meg mitudomén hová. Természetesnek veszik, hogy a pasi menjen és segítsen vásárolni, főzni, mosni, házimunkázni, de az már nem természetes, hogy hetente széttegye a lábát, mert az neki akkor hirtelen már nem érdeke. Ez van nálunk is. Hiába töröm magam, van, hogy pl egyedül megyek bevásárolni, takarítok, valahogy az ember igénye feledésbe merül. És miért? Mert hirtelen fáj a feje, 3 hétig mensturál, most fáradt vagyok...stb... a nők azt gondolják a pasi sose fáradhat el? Én speciel fizikai munkát végzek, naponta 10-12 tonna anyagot mozgatok heti 5-ször, van, hogy 6-szor, mégse szólok egy büdös szót se, hogy elfáradtam, a 10 év együtt lét alatt kb 3-szor ha volt ilyen, míg ez fordítva ennek legalább a 15szöröse. Sok nő azt hiszi a férj egész nap a faxát vakarja és nem csinál semmit. Ja, valószínű. Van, hogy bármit csinálsz, akkor se leszel jó, mert túl hozzászoktatod az asszonyt és utána már alapelvárásnak tekinti, hogy te úgyis megcsinálsz mindent, cserébe a lábamat se kell neki széttenni. Na hát ez nem működik.
2018. aug. 2. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!