Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak neki egy esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki egy esélyt?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk egy pasival, de volt egy megérzésem, hogy nem tiszták a szándékai, így elengedtem, ő sem firtatta... Aztán pár hét múlva újra beszéltünk, elhívott randizni, amire igent mondtam, de gondoltam csak beszélgetünk egyet és annyi. Ezt leegyeztettük, majd másnap spontán szembe jött velem az utcán, hidegzuhanyként ért és őt is. Mosolygott, megölelt és olyan természetes volt a közelsége, hogy el sem akartam engedni. Percek teltek el amíg csak néztük egymást, megsimogatta a kezem, alig jutottunk szóhoz... Mint valami gagyi romantikus film... De hihetetlen élmény volt. Ott helyben szerettem volna összeolvadni vele, leírhatatlanul kivántam, még sosem tapasztaltam ilyet előtte. Aztán másnap írt egy üzenetet, hogy teljesen lenyűgöztem, nem tudja mi történt, de beszélgetni szeretne mielőtt bármi történik köztünk (szexuálisan). Azóta viszont ezen feszengek, hogy mi van, ha csak meg akar fektetni én meg úgy elgyengültem tőle már pár perc alatt... Elmondtam neki, ő pedig azt válaszolta, adjak neki egy esélyt, mert hosszú idő után először érzi azt, hogy bennem ott van amit keres és leírta mit érzett mikor találkoztunk (kb ugyan azt, mint én, pedig azt nem irtam le neki, nem tudhatta...).

Szóval, adjak neki egy esélyt vagy kívülről délibábnak tűnik egész?

27N, 31F

2018. júl. 26. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Én adnék esélyt,nem vagyok már tini hogy azon gondolkodjak hogy talán csak megfektetni akar-e.Én is akarom,ő is,mi bajom lehet ?
2018. júl. 26. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Miért ne adhatnál neki esélyt? Nem kell azonnal az ágyba rohanni.
2018. júl. 26. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Ne hülyéskedj már. Most szereted őt vagy csak magadat félted? Nem kell ennyire félni az élettől, mert szépen el lehet veszíteni vele nagy szerelmeket is. Ha meg mégis egy Don Juan, hát az, de így egész életedben bánni fogod.
2018. júl. 26. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem ismerjük egymást, nem is vagyok szerelmes csak megrémít, hogy ilyen intenzív hatással van rám... Úgy érzem ebből valami nagyon jó és nagyon rossz is kisülhet. Azért az fájna, ha beetetne aztán dobna.
2018. júl. 26. 11:45
 5/9 anonim válasza:
54%

Én adnék.

De ez én vagyok. Azt kell nézned, hogy az fájna jobban, hogy nem adtál esélyt boldogságra, vagy az, ha megdug, majd dob.

2018. júl. 26. 12:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Legjobban attól félek, hogy esélyt adok és végül nem leszek elég jó, csalódást okozok neki, kevés leszek, nem leszek elég szép, okos, izgalmas, vicces.
2018. júl. 26. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Attól félsz, hogy olyannak okozol csalódást, aki előzőleg sem firtatta, hogy eltűntetek egymás életéből? :D Hagyjad már... Ez a része csak a te filmed volt, hogy ez mekkora romantika volt az utcán.

Persze, ettől még adj neki esélyt, ha úgy gondolod, csak azért írtam, hogy ne miatta aggódj...

2018. júl. 26. 12:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem is miatta aggódom, hanem magam miatt mert kudarcnak élném meg. :)
2018. júl. 26. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ne hallgass a szkeptikusokra, van amikor két ember ugyanazt érzi és van amikor nem. Ez idővel fog kiderülni. Nem csak a te filmed volt az ölelés, mivel ő ölelt át.
2018. júl. 27. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!