Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Adjak neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Adjak neki egy esélyt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel az egyik társkeresőn ismerkedtem össze. Bejelöltük egymást facen, beszélgetünk..de nem érzem azt hogy vonzódnék hozzá...

Hamarosan randizni fogunk, de nem tudom mi legyen, küldjem el? Vagy adjak neki egy esélyt?..hátha megkedvelem!?

22L

2018. jún. 3. 00:14
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Érdekes, hogy így a srác felé helyezed magad. Szóval nem kölcsönös megegyezés alapján fog párkapcsolat születni hanem "te adsz esélyt". :D

Haha, egyébként most tényleg a www.gyakorikerdesek.hu-ra bízod azt, hogy egy párkapcsolatba kezdj-e vagy sem?

Kicsit butus lány vagy.

2018. jún. 3. 00:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyílván nem az oldalra fogom bízni és aszerint alakítani az életem. Csak tanácsot szerettem volna kérni.
2018. jún. 3. 00:21
 3/7 iamaveryniceguy ***** válasza:
86%

"..de nem érzem azt hogy vonzódnék hozzá..."

Menj el a randira és ha élőben sem jön meg a vonzalom, akkor engedd el a dolgot. Ennyi az egész.

Erőltetni nincs értelme. A "megkedvelés" neked tényleg elég lenne egy kapcsolathoz?

Kell a vonzalom, anélkül semmit sem ér egy kapcsolat sem.

Tehát állj pozitívan a randihoz és majd meglátod. Max 2-3 órát elveszítettél az életedből, de azt azért túl lehet élni (kivéve ha elrabol és feldarabol, mert azt nem éled túl).

2018. jún. 3. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi kell neked ahhoz hogy vonzódj valakihez?
2018. jún. 3. 00:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Találkozni fogok vele, elmegyek arra a randira. Tudnom kell milyen élőbe a személyisége, megjelenése.
2018. jún. 3. 00:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Helyes. Egy randi belefér, ha normális a partner. Meg akkor is, ha végül nem is találod vonzónak, épp csak szimpatikus.
2018. jún. 3. 01:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaza van a kettesnek,ha élőbe se jön be,akkor hagyjad az egészet. Hátha talál Ő is magának valakit aki szőröstől bőröstől szereti. :)

És te is olyat,akivel nem kell ilyenről gondolkodnod.

2018. jún. 3. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!