Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki egy eselyt vagy csak hulyit?
Megismertem egy pasit neten, tipikus nagydarab, kigyurt, tetovalt. Akitol a csajok megremegnek, tudjatok... 3 napja beszelgetunk, azota sokat meselt magarol. Most otthon van jo ideje egy betegseg miatt (tobb honapja), kb meg 1 honapig nem is tudunk talalkozni. Mondtam neki, hogy szerintem max haverok lehetunk, mert en mar kinottem ebbol, hogy rosszfiukkal tervezzek... de o csak csak utalgat, kozben jokat beszelgetunk, es mindig azzal jon, hogy beskatulyazom es ismeretlenul megitelem, pedig ha megismernem masnak latnam... Szerintetek azert talalkozzak majd vele, vagy ne is vegyem komolyan?
Mert en amugy atlagos csaj vagyok, ketlem hogy pont tolem akarna barmit...
"Akitol a csajok megremegnek, tudjatok..." Nem, nem tudjuk. Én nem szoktam remegni ettől a típustól.
Na de mindegy, azért válaszolok a kérdésre. Szóval van egy ilyen típusú ismerősöm. Közös társaságban ismertem meg. Csupaszív ember, kenyérre lehet kenni. Külsőre ő is megtestesít jónéhány sztereotípiát, de a valóságnak köze nincs ehhez. Úgyhogy tényleg nem érdemes beskatulyázni.
Nagyon izgalmas kérdés!
Találkozz vele.
""Akitol a csajok megremegnek, tudjatok..." Nem, nem tudjuk. Én nem szoktam remegni ettől a típustól." Csatlakozom.
De szerintem is szétteszed. Vagy írjuk, hogy miattad megváltozik, tényleg rendes? Ennyiből nem tudok én leszűrni semmit.
Csatlakozom a nem remegők táborához :)
Viszont a baráti körömben van egy ilyen alak. Hát... inkább egy szelíd maci, mint rosszfiú.
Engem jobban zavarna az a betegség(?), ami miatt még hónapokig otthon(?) van, és még egy hónapokig nem tudtok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!