Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megér egy esélyt? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megér egy esélyt? N

Figyelt kérdés

Az egyik barátom, akibe régebb óta szerelmes vagyok (TITOKBAN), tegnap bevallotta, hogy sokat gondolkozott, el akarja hagyni a barátnőjét és velem akar lenni.

Mindig is megvolt köztünk az erős vonzalom, évek óta, de sosem történt semmi köztünk, csak beszélt nekem arról, hogy jó lenne...

A baráti kapcsolatunk, ami igazából sosem volt baráti, inkább lelkizős, elég hullámvölgyes volt. A barátnője is féltékeny volt (nem csak rám, minden nőneműre), titokban tartotta előtte, hogy jóban van velem.

Megölelt, megcsókolt. nagyon ki volt bukva. Én meg álltam, ledöbbenve, az erő is kiment a lábaimból. Mondtam neki, hogy nem csókoljon, de közben még is vágytam rá. Hisz nem szingli MÉG, így engem irritált, hogy így megcsókolt. Mondtam neki, hogy ezen gondolkozzon el otthon még párszor, illetve beszélgessünk, de később, mert nekem ezt meg kell emészteni még.

Szerintetek megérne egy esély? Én szeretem, de ez most sok így nekem. Titkon mindig is erre vágytam. Más véleménye nem érdekel (környezetem), mert én nem befolyásoltam semmiben, nem elszedtem stb.

2016. aug. 2. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szétba szol egy kapcsolatot, és után azt mondod, hogy bocs, de ez így sok neked? Mindegy, hogy tudatosan tetted, vagy sem, de tönkretettél egy kapcsolatot. Nő és férfi között nincs barátság, pláne nem "lelkizős". Ha nem direkt csináltad, akkor nagyon butuska vagy.
2016. aug. 2. 15:44
 2/16 A kérdező kommentje:

1-es. Te nagyon elvagy tévedve. Vannak fiúbarátaim. Az exeimnek is voltak lánybarátai. Mindenkinek vannak ellenkező nemű barátai. Akik szerint még sincs lány és fiú között barátság, azok egy ösztönlények.

Hallod, ha szerinted egy lelkizős beszélgetéssel "elszedtem", akkor ezek alapján komoly vándorlások lennének világszerte, mert képzeld, nagyon sok ember lelkizik nagyon sok emberrel.

A gondolatmeneted a legnagyobb hülyeség. Ha csalódtál, nem az én bajom. A tiéd.

2016. aug. 2. 18:45
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem te összetéveszted a barátságot a haversággal meg az ismeretséggel. Én jóban vagyok egy-két lánnyal, de nem tekintem őket a barátaimnak. Nem is lelkizek velük, arra ott van nekik a pasijuk. Egy igazi kapcsolatban ugyanis mindent megtudnak egymással beszélni a felek, nincs szükségük "pluszegy" lelki szemetesvödörre.

Az ilyen lelkizős barátságokkal meg az a legnagyobb baj, hogy az egyik fél egy idő után úgyis többet érez majd. Mint ahogy a te "barid" is.

De egyébként te is leírtad, hogy szereted. Akkor most mit álszenteskedsz itt?

2016. aug. 2. 18:51
 4/16 A kérdező kommentje:

# 3 Három éve szeretem. Erről ő mit sem tud. Mai napi sem. Sosem akartam elmondani neki. Azt

hiszed nem lett volna rá lehetőség 3 év alatt?

Az, hogy lelkizem a barátaimmal miért is baj? Miért baj, hogy meghallgatom őket, tanácsot adok nekik, ha kérik? Veled ellentétben nekem fáj, ha másokat kisegítek. Nem kerül semmibe, ha pár jó szót intézek hozzájuk.

A párjával/családjával nem tudta megbeszélni. Soha.

2016. aug. 2. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:

Időnként meg lehet hallgatni az embert, akár tanácsokkal is el lehet látni, de nyilvánvaló, hogy te azért barátkoztál a sráccal, mert te szereted őt. Még most sem érted? Ez a mozgatórúgója az összes ilyen lány-fiú barátságnak.

Szóval nem tudom miért kellett lehülyézni engem.

Én személy szerint nagyon nem örülnék annak, ha a párom mással lelkizgetne, ahelyett, hogy velem osztaná meg a problémáit, érzéseit.

Kérdés, hogy a csávó nem tudta, vagy csak nem akarta megbeszélni a dolgait a barátnőjével.

2016. aug. 2. 19:26
 6/16 A kérdező kommentje:

# 5 Nem tudta megosztani vele. Én úgy álltam hozzá, mint a többi barátomhoz. Idővel jött ez érzés, de a kapcsolatunk nem változott. Én arról nem tehetek, hogy neki hiányosságai voltak a kapcsolatában. Sőt! Megtehettem volna azt, hogy szakításra buzdítom. Sosem tettem, pedig 3 éve folyamatosan panaszkodik és mindig kikéri a véleményemet, mert tudja, tudta már anno is, hogy megértem.

Ami történt, az a barátnője hibája. Mindig, MINDIG annak a hibája, aki megengedi magának, hogy a párja mellette boldogtalan legyen. Nagyon sok nő/férfi egyaránt elkényelmesedik. Magától értetődőnek veszi, hogy van mellette valaki. Elvár, de nem ad. Csak van magának.

Bezzeg mikor szakít, mindenki szemét, csak ő nem. Ő az "áldozat". Elvárja, hogy a nagy büdös semmiért maradjon vele valaki. Nem tiszteli, nem becsüli a párját, nem kapja meg tőle a párja amit egy kapcsolatban kellene. És utána még neki állna feljebb, hogy a másik ebbe belefáradt???

Amit leírtam gyakori példa. Adott esetben is részben erről van szó.

2016. aug. 2. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy egy ilyen szituációban mindenki hibás.

Neked ugyanis tudnod kellett volna, hogy egy ilyen barátságból előbb-utóbb kialakul majd valami, ahogy ki is alakult. Pont ezért írtam, hogy nem létezik férfi és nő között barátság, talán egy ideig-óráig igen, de aztán legalább az egyik fél beleszeret a másikba.

Nem ítéllek el emiatt, de hülye dumának érzem, hogy te tök ártatlan vagy az egészben, mert ennyi erővel minden csábító ugyanúgy ártatlan, mert hát ha annyira jó lett volna a kapcsolat... oké, nem buzdítottad te semmire, de attól még igenis nagy szereped van abban, hogy szét fognak menni... Szerinted miért volt rád féltékeny a csaj? Én se örülnék, ha csajom egy pasival kokettálna folyton-folyvást.

Az meg mit jelent, hogy ez neked "sok"?

2016. aug. 2. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Csak Abba gondolj bele hogy veled is megfogja csinálni !Akkor Te MIT fogsz lépni tán odamész a csajhoz akivel a párod lelkizik és körbeugrálod !Téged meg leszar !Na NE viccelj persze hogy a csaj féltékeny AZ lenne a furs ha csaj örülne hogy a pasija nö haverját ölelgeti meg fut utánuk mint egy pulikitya !
2016. aug. 2. 20:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Csak Abba gondolj bele hogy veled is megfogja csinálni !Akkor Te MIT fogsz lépni tán odamész a csajhoz akivel a párod lelkizik és körbeugrálod !Téged meg leszar !Na NE viccelj persze hogy a csaj féltékeny AZ lenne a furcsa ha csaj örülne hogy a pasija nö haverját ölelgeti meg fut utána mint egy pulikutya!
2016. aug. 2. 20:25
 10/16 A kérdező kommentje:

Szerintem ha egy barát szimpla beszélgetéssel ilyet vált ki, az nem a barát hibája. Egy jó kapcsolatban nem lehet se egy nő, se egy férfi fejét csak úgy elcsavarni, SŐT.

Egyébként sok lány és fiú barátom van. Nem hinném, hogy nem lenne szabad ellenkező neművel barátkozni. Ha valaki féltékeny emiatt, az az ember önbizalomhiányos, kisajátítja, lekorlátozza saját baja miatt a másikat.

Figyelj, ha valaki csak úgy tud megtartani egy férfit/nőt, hogy eltiltja vagy elzárja az ellenkező neműektől (legyen az barát, mumkatárs, szomszéd, bárki), akkor az már régen rossz, de nagyon.

Tedd fel magadnak a kérdést? Csakmert elfecsegsz valakivel, aki hasonló gondolkodású mint te, már otthagyod a párodat akit szeretsz?

2016. aug. 2. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!