Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megér egy esélyt? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megér egy esélyt? N

Figyelt kérdés

Az egyik barátom, akibe régebb óta szerelmes vagyok (TITOKBAN), tegnap bevallotta, hogy sokat gondolkozott, el akarja hagyni a barátnőjét és velem akar lenni.

Mindig is megvolt köztünk az erős vonzalom, évek óta, de sosem történt semmi köztünk, csak beszélt nekem arról, hogy jó lenne...

A baráti kapcsolatunk, ami igazából sosem volt baráti, inkább lelkizős, elég hullámvölgyes volt. A barátnője is féltékeny volt (nem csak rám, minden nőneműre), titokban tartotta előtte, hogy jóban van velem.

Megölelt, megcsókolt. nagyon ki volt bukva. Én meg álltam, ledöbbenve, az erő is kiment a lábaimból. Mondtam neki, hogy nem csókoljon, de közben még is vágytam rá. Hisz nem szingli MÉG, így engem irritált, hogy így megcsókolt. Mondtam neki, hogy ezen gondolkozzon el otthon még párszor, illetve beszélgessünk, de később, mert nekem ezt meg kell emészteni még.

Szerintetek megérne egy esély? Én szeretem, de ez most sok így nekem. Titkon mindig is erre vágytam. Más véleménye nem érdekel (környezetem), mert én nem befolyásoltam semmiben, nem elszedtem stb.

2016. aug. 2. 15:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 Nem tudja, hogy lelkizik velem. 1x ölelt meg. Az előző kommentemet te is elolvashatod, főleg az utolsó sorokat.
2016. aug. 2. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Tisztázni kéne a fogalmakat! Attól még, hogy én jóban vagyok lányokkal, meg néha elfecsegek velük, én nem tartom őket a barátaimnak, és nem is lelkizek velük.

Te igen is sáros vagy a dologban, elismerhetnéd végre, ahelyett, hogy minden felelősséget áthárítasz a pasira meg a csajára.

Idézlek téged: "Titkon mindig is erre vágytam."

Ha szerelmes vagy egy foglalt pasiba, igazából két lehetőséged van:

1. Megszakítasz vele minden kapcsolatot, hogy véletlenül se tehesd tönkre a már meglévő kapcsolatot.

2. Nem szakítod meg vele a kapcsolatot, de akkor számolnod kell az esetleges következményekkel vagy aktívan részt veszel a kapcsolatuk rombolásában aka elcsábítod a csávót. (Ezek motivációi és következményei tulajdonképpen megegyeznek, ezért nem sorszámoztam őket külön.)

2016. aug. 2. 20:44
 13/16 A kérdező kommentje:

#12 Máshogy gondolkozol és kész.

A kérdésre pedig nem válaszoltál...:)

Ezen az alapon a többi barátom is mondhatta volna azt, amit ő, hisz őket pont úgy meghallgattam.

Egy kapcsolatot csak a kapcsolatban élők tudják elrontani. Mikor másban keresik a hibát, akkor szólal meg az egó, mert megsértették.

Egy normális kapcsolatot soha, senki nem tud tönkretenni. Nekem meg soha nem is állt szándékomban.

Elbeszélünk egymás mellett és kész.

2016. aug. 2. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehonynem aki elakarja csavarni AZ ellenkezö nem fejét akkor el is fogja !Persze önbizalomhiányos majd ha veled teszik meg akkor mond ezt!AZ nem kisajátitás hogy nem engedi a párját idegen növel fecsegni ha haverja is AZ adott nö akkor miért NE csak senki sem lessz olyan naiv hogy NE jönne rá hogy a pasi fejét elcsavarta egy másik nö még ha haver nö AZ a Mai világban semmit sem jelent !
2016. aug. 2. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
AZ nem mindegy hogy egy pasinak van egy gyerekkori haver nöje AZ nem ugyan AZ mintha 3éve ismerkedett meg egy növel és úgy lettek barátok hogy csók is volt !NE akard már bemagyarázni hogy ez természetes a csaja szemszögéböl hogy ez önbizalom hiányra vall mikor Te meg a pasi a hátamögött kavartok !Na ná hogy féltékeny lessz még a pasi sincs lekorlátozva mivel veled smárolt !Am meg megérteném ha házas lenne a pasi és azon kivül megy el haverokkal bulizni vagy vmijen programra dehogy egy olyan kapcsolatban ahol nincs gyerek család és a pasi veled lelkizik AZ már nem fér bele mert ilyenkor kell összecsiszolodni egy növel nem pedig félrelépni !
2016. aug. 2. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
AZ nem mindegy hogy egy pasinak van egy gyerekkori haver nöje AZ nem ugyan AZ mintha 3éve ismerkedett meg egy növel és úgy lettek barátok hogy csók is volt !NE akard már bemagyarázni hogy ez természetes a csaja szemszögéböl hogy ez önbizalom hiányra vall mikor Te meg a pasi a csaj hátamögött kavartok !Na ná hogy féltékeny lessz még a pasi sincs lekorlátozva mivel veled smárolt !Am meg megérteném ha házas lenne a pasi és azon kivül megy el haverokkal bulizni vagy vmijen programra dehogy egy olyan kapcsolatban ahol nincs gyerek család és a pasi veled lelkizik AZ már nem fér bele mert ilyenkor kell összecsiszolodni egy növel nem pedig félrelépni !
2016. aug. 2. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!