Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Adjak neki esélyt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Adjak neki esélyt?

Figyelt kérdés

Van egy fèrfi tàrskeresőn ismertem meg.Első randi lement.3 ès fèl òra volt.Egy parkban ültünk,beszèlgettünk meg sètàltunk.Ragyogò szemekkel figyelt,bòkolt.Aztán elkìsèrt a buszhoz,szemeztünk,megsimogatta a fejemet,majd integetett a busz utàn.Ezt követően 2 napig nem keresett.Majd ràìrtam hogy mizu.Elkezdte hogy hova lenne kedvem elmenni?

Mit tegyek?

1.Semmi közös nincsen bennünk.

2.Annyira nem tetszik.

3.Annyira kapcsolatra sem vàgyom.

4.3 ève nincs senkim.

5.Nem tudom mit tegyek...

Nagyon gyerekes ès bàtortalan...

24/N

2017. jún. 16. 23:20
 1/8 anonim válasza:
0%
Lehet hogy azt várta hogy te írj rá és azért nen írt
2017. jún. 16. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztosan nem kellene esélyt adnod egy ilyen szörnyű randi után ezzel a férfiatlan lúzerrel.
2017. jún. 16. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Pláne, hogy te sem tudod mit akarsz.....nem akarsz kapcsolatot és nem tetszik, minek a randi.

30/f

2017. jún. 16. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért valljuk be itt nem csak a fickó a lúzer....
2017. jún. 16. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

"Van egy fèrfi tàrskeresőn ismertem meg."

"3.Annyira kapcsolatra sem vàgyom. "

Mind a két mondatot tőled idéztem. Remélem érzed a helyzet súlyosságát.

A hapsi egyértelműen azt gondolja, hogy VÁGYSZ KAPCSOLATRA! ha nem, akkor átvered jelenleg is.

2017. jún. 16. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Ezután az 5 felsorolás után még te írtál rá? MINEK? :D

Látod, én nő vagyok, de ez eléggé a buta pitsa kategória, amit most lenyomtál. -.-

Néha komolyan megértem azokat a pasikat akik ide írnak, hogy mennyire ostoba némelyik nő.

35N

2017. jún. 17. 07:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek vagy társkeresőn, ha nem akarsz kapcsolatot és pláne miért randiztál vele?
2017. jún. 17. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

A listád alapján azt gondolom, hogy te valami egyszerű szexkapcsolattal be is érnéd most, ehhez meg ő nem elég rámenős - vagy valami mást akarna.

Férfiként én biztosan nem lapítottam volna két napig egy ilyen jónak mondható első találkozás után.

2017. jún. 18. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!