Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem igazán tudok elképzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem igazán tudok elképzelni bármit a sráccal, akkor még adjak időt, vagy mondjam meg neki? És ha mondjam meg, akkor ezt hogyan mégis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje már szingli vagyok, és bár nem vagyok az a típus, gondoltam adok egy esélyt a Tindernek, de nem hittem benne, meg semmi, úgy voltam vele, hogy egy próbált megér. Regisztráltam, és egyetlen sráccal találkoztam. Már 2x. Először nagyon rendesnek tűnt, meg még tetszett is, másodszor már úgy voltam vele, hogy nem tudnék vele akármit is elképzelni. Most nem tudom, hogy ennyiből ne írjam le egyből, adjak még neki esélyt? Vagy ezt mondjam meg neki? Igazság szerint nem nagyon tudom, hogy ezek a randik hogy működnek, mivel az eddigi kapcsolataim barátságból lettek kapcsolatok, hosszabb idő után...

2016. dec. 17. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Te mit akarsz? Ne azon agyalj mit kellene.
2016. dec. 17. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam sem nagyon működik az online társkeresés, ez már be is bizonyosodott ugyanis én is használtam a tindert.. Én onnan tudtam, hogy nem nagyon szeretnék komolyabbat egy-egy adott fiútól amikor úgy kezdtem érezni, hogy nyűg válaszolnom nekik, amikor egy idő után nem kerestem őket és kedvtelen kezdtem lenni.. (ezeket persze nálam mindig kiváltotta valami, és általában az, hogy annyira korán és annyira akartak találkozni, én meg még nem, hogy erőltették, én meg egyszerűen beleuntam)

Akivel meg komolyabbat el tudok képzelni (de ők nekem is mindig személyes ismeretségből, barátságból lettek) velük meg minden nap, akár folyamatosan szerettem volna beszélgeti, mindig alig vártam, hogy írjanak és én is írhassak nekik. Szóval én innen tudom, hogy kinél adjak időt magamnak és kinél nem érdemes.

2016. dec. 18. 00:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, akkor adj egy esélyt még egy randira. Viszont ekkor már próbálj figyelni arra, hogy valóban érzel-e valamit, vagy nem igazán.
2016. dec. 18. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!