Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres már? Adjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres már? Adjak időt neki?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akivel nagyon megkedveltük egymást. Elég régóta randizgattunk, de smarolasnal tovább nem igazán jutottunk, ezért mikor mar ugy éreztem szeretnék lépni "oda" irányítottam a kezét.Simogattuk egymást kicsit (lekerültek a ruhák is) de egyszer csak abba hagyta, hogy ez neki nem megy (azt állította parancsolgato vagyok, mert mondtam neki hogy csinálja).Haza kísért, azóta nem ír, nem hív, nem válaszol, egyszer vette fel akkor is azt mondta nem akar találkozni, de érezni lehetett hogy szégyelli magát és igenis latni akar.Mit csináltam rosszul? Adjak időt neki?

21/L

2017. jún. 6. 19:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Véletlenül van a megcsalas kategóriába.
2017. jún. 6. 19:29
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

A mai fiatalok az egyértelmű jelekből miért nem azt szűrik le, ami a valóság?

Kislány, kijelentette, hogy nem akar veled találkozni, nem is keres, akkor mégis miért erőlteted a dolgot? Nem fogod fel, hogy látni se akar téged? Le kelljen hogy betűzze neked ráadásul? Miért nem fogod fel, hogy mi a szitu?

Lehet, hogy túl gyors volt számára ez a tempó és így elrontottál mindent.

A szexről előbb beszélni kéne, és nem cselekedni helyette!

Kész, elrontottál mindent, tanulj a hibádból, lépj túl ezen és egy következő alkalomkor lehetőleg ne rontsd el újra!

2017. jún. 6. 19:33
 3/16 A kérdező kommentje:
De kedvelt engem, akkor most igy hirtelen elmúlt?
2017. jún. 6. 19:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szűz és bizonytalan.

Beszélgettetek arról, kinek milyen kapcsolata volt?

2017. jún. 6. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez a srác meleg? Vagy impotens? Azt írtad, elég régóta randiztatok, akkor miért viselkedett úgy, mint egy sértett hercegnő? Vagy ő ilyen bigott vallásos, aki esküvőig várt volna? Szerintem jobban jársz nélküle, olyan, mint egy hisztis kislány...ha első randin akartál volna vele szexelni, akkor megértem, hogy többet nem akarna látni, de ilyenkor is egy pasi él a lehetőséggel és legalább kiélvezi, nem elhajt és megsértődik...szerintem fix, hogy meleg.
2017. jún. 6. 19:38
 6/16 A kérdező kommentje:
Biztos nem szűz, és nem is vallásos, épp ezért lépett meg a dolog
2017. jún. 6. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
mit jelent az, hogy régóta? mégis mennyi ideje?
2017. jún. 6. 19:40
 8/16 A kérdező kommentje:
Ismertem gyerekkorom óta, régebben kavartunk, fe komolyabban kb 1-2 hete (de kb minden nap)
2017. jún. 6. 19:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Lépjél tovább. Azzal a pasival gond van.
2017. jún. 6. 19:42
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

Szánalmas, hogy hova fajul ez a világ.

1-2 hét, az mióta régóta????????

Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent a régóta kifejezés? Minimum 2-3, vagy akár több hónapja.

1-2 hét randizgatás után te már d..gni akartál? Hát kislány, könnyen jött, könnyen ment. Ennyi.

Mondták már, hogy hamar munka ritkán jó? Egy párkapcsolatot nem kéne siettetni.

2017. jún. 6. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!