Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres már? Adjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres már? Adjak időt neki?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akivel nagyon megkedveltük egymást. Elég régóta randizgattunk, de smarolasnal tovább nem igazán jutottunk, ezért mikor mar ugy éreztem szeretnék lépni "oda" irányítottam a kezét.Simogattuk egymást kicsit (lekerültek a ruhák is) de egyszer csak abba hagyta, hogy ez neki nem megy (azt állította parancsolgato vagyok, mert mondtam neki hogy csinálja).Haza kísért, azóta nem ír, nem hív, nem válaszol, egyszer vette fel akkor is azt mondta nem akar találkozni, de érezni lehetett hogy szégyelli magát és igenis latni akar.Mit csináltam rosszul? Adjak időt neki?

21/L

2017. jún. 6. 19:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem akartam dugni, mondtam neki is. Csak petting
2017. jún. 6. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyerekkoruk óta ismerik egymást...az egy kicsit más téma.
2017. jún. 6. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

Az, hogy a múltban mi volt, azt nem kéne összekeverni a jelennel.

A kérdező szerintem alig tud valamit a jelenlegi srác állapotáról.

Attól, hogy valakit ismersz gyerekkorod óta, attól még nem biztos, hogy teljes részletességgel ismersz róla mindent.

Meg az, hogy egyszer annak idején kavartak..és?? azóta az ember nem változhatott meg?

Előbb az ismerkedés, és utána a testiség!!!! Örök szabály, ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél!

2017. jún. 6. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
#13 az utolsó sorod igaz, de ettől még a srác viselkedés nem normális. Egyszerűen, egy egészséges szexualitású pasi nem így reagált volna.
2017. jún. 6. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Talán ribinek gondolt, amiért szexre alapoztad az egészet.
2017. jún. 6. 21:04
 16/16 anonim ***** válasza:

#10 minden szavaddal egyetértek.

1-2 hét semmi. Ennek ellenére nem teljesen normális dolog, h a srác így reagált és nem tudtatok róla beszélni.

Lehet neki inkább friendzoneban voltál eddig is, a csókolódzás meg valami erőltetett, próbáljukmeg dolog volt.

2017. jún. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!