Hogy adjak le 5-10 kilót max két hét alatt?
Figyelt kérdés
Boxolok és változatosan etkezem. Zöldséget ugyanolyan mennyiségben eszem mimt chipset. Segitség?2017. febr. 18. 18:46
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Zsírleszíváson kívül ez lehetetlen. Éhezéssel sem fog menni.
2/10 anonim válasza:
Esélytelen. Minimum 3-4 hónap és még azt is drasztikusnak mondanám. De kezdetben mondjuk a chipset és társait mellőzd.
3/10 anonim válasza:
Hát srácok, én fizikai munka mellett lementem 1-2 hónap alatt 115ről 90re rendszertelen étkezéssel és még csak a bőröm sem lóg.. szóval dolgozz, sportolj keményen és még ha étrendet is csapsz hozzá tuti lemegy zsírból... egyébként meg 5 kiló csak vízből is lemegy ha egész nap köpködsz és savanyú cukrot eszel (birkózó fogyasztásnak része is mérlegelés előtt)
4/10 anonim válasza:
Ezt te sem gondoltad komolyan szerintem.
5/10 anonim válasza:
24% : nyilván előtte ismeretlen volt számodra a fizikai munka.
6/10 anonim válasza:
3. Vagyok, de képzeld el tisztában vagyok vele 17 éves korom óta, csak mivel kinnt voltam több mint 1,5 hónapot szüleimnél ezért felszaladt 25 kiló
7/10 anonim válasza:
Valami nagyon csúnya gyomorfertőzés segítségével. Bár abba esélyes, hogy belehalsz, de más megoldás nem nagyon lehet.
8/10 anonim válasza:
Chipset ne egyél!
Miért pont akkorra kell leadni? Miért nem előbb jutott eszedbe?
Túl sok kilótól akarsz megszabadulni, túl rövid idő alatt. Ezt egészségesen nem lehet megcsinálni.
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor mennyi idő lenne a normális ennyi kilóhoz?:)
2017. febr. 24. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!