Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha első lakáson szervezett randin "cicaruha" lenne a partnereteken?
Minek, mert kíváncsi vagyok ki mit lát nem lát bele...
A releváns választ is megkaptam...
Ha nem is ebben nyitnék ajtót, de ennek az a célja, hogy rugozzon az ágy 😉
Szerinted annyit számítana, ha azt mondja nem jön be neki az ilyesmi, akkor megsértődök, és ugrik a randi?
Nálunk egy régi barátságból indult a kapcsolat, régóta őszintén beszélünk az ilyesmiről is. És más testközelből tapasztalni, mint egy sörözés közben csipkelődni...
Ja és nem megerősítést kérek, a kérdéssel. Időt töltök, amíg megérkezik, és unatkozom. Ez még egy olyan téma amit mindenki úgy véleményez, ahogy akar.
Egyedül a hülye személyeskedést nem viselem el.
Fuh, te nagyon görcsölsz itt, hogy minden negatív állítást megcáfolj. Ennyire király lenne minden, semmi szükséged nem lenne erre.
Egy kapcsolat elején mindenki jópofizik, nem fogja lefikázni az igénytelen ruhád. Egyébként már kezdek gyanakodni, hogy full kamu az egész, ennyire nem lehet buta valaki.
Na menj homokozni 57es...🤣
Rugozz máson.
Most vagy a világ ilyen hülye, vagy én vagyok helikopter.
Játszmák nélküli kapcsolat szerinted nincs? Csak az, hogy ha füllent, akkor kap utat az ágyba.... Meg elveszi a lelkesedésem, ha azt mondja ez neki nem jön be, annyi változott a viszonyunkban, hogy csókkal köszönünk, nem lettem más nő mint akit ismer, tudja, hogy ha valamit kérdezek arra őszinte választ várok. Erre épült a barátságunk, és remélem a kapcsolatunk alapja is marad. Nem a szex és annak kellékei miatt vagyunk együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!