Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha első lakáson szervezett randin "cicaruha" lenne a partnereteken?
0-100.
Alakom megvan hozzá, az arc is...
Amúgy a legegyszerűbb módszer, átküldtem a képet a fehérneműről a partneremnek, neki tetszik az ilyesmi... 😄
# 22
Jaj kis kamukázással próbáljuk kompenzálni, hogy beégtél? :D
Hát ez nem cicaruha, hanem ringyóruha. Tornóczky Anitán volt cicaruha a Bochkor műsorban az ATV-n. Az a cicaruha.
Egyébként ha van otthon neked olyan, amit belinkeltél, vedd fel, de vegyél föléje normális ruhát. Ha arra kerül a sor, akkor csak tadaaam... :)
@22: Remélem a fazont is megbeszéltétek...
Nem vagy te egy picit egoista? Miért ilyen fontos neked, hogy ez a ruha ma, az első szex előtt rajtad legyen?
Ki előtt égtem be? Előtted? Ugyan... És ha már neki szánom, akkor őt kérdezem, egy ilyen holmit milyennek lát.
Nem fontos, hogy ez ma rajtam legyen, de ha már ott van, eszembe jutott, hogy ennek nem a szekrényben a helye, hanem rajtam és ágyban hancurozasra lett beszerezve.
Normális hétköznapi szép fehérnemű is szexi, meg reggel a földről felkapott férfi ing is kvzás közben....
De a válaszokon sírva nevetek
"És ha már neki szánom, akkor őt kérdezem, egy ilyen holmit milyennek lát."
Akkor minek írtad ki a kérdést? Kicsit vagy ellentmondásos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!