Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit szólnátok, ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha első lakáson szervezett randin "cicaruha" lenne a partnereteken?

Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 15:36
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
46%
Hány évesek vagytok? Addig nem tudok válaszolni, mert elég korfüggő szerintem.
2018. júl. 21. 16:27
 22/56 A kérdező kommentje:

0-100.

Alakom megvan hozzá, az arc is...

Amúgy a legegyszerűbb módszer, átküldtem a képet a fehérneműről a partneremnek, neki tetszik az ilyesmi... 😄

2018. júl. 21. 16:31
 23/56 anonim ***** válasza:
97%
Jó, most láttam, hogy konkrétan mire gondolsz. Szerintem is közönséges. Ha neki ez bejön, akkor biztos leszarja azt az állítólagos szendeséged.
2018. júl. 21. 16:34
 24/56 anonim ***** válasza:
84%

# 22

Jaj kis kamukázással próbáljuk kompenzálni, hogy beégtél? :D

2018. júl. 21. 16:37
 25/56 anonim ***** válasza:
86%
Esmeralda Fekete Cicaruha :D :D :D. Amúgy az egy dolog, hogy régóta ismeritek egymást, de első lakásos randin szerintem is elég meredek.
2018. júl. 21. 16:38
 26/56 anonim ***** válasza:
71%

Hát ez nem cicaruha, hanem ringyóruha. Tornóczky Anitán volt cicaruha a Bochkor műsorban az ATV-n. Az a cicaruha.

Egyébként ha van otthon neked olyan, amit belinkeltél, vedd fel, de vegyél föléje normális ruhát. Ha arra kerül a sor, akkor csak tadaaam... :)

2018. júl. 21. 16:38
 27/56 anonim ***** válasza:
84%

@22: Remélem a fazont is megbeszéltétek...

Nem vagy te egy picit egoista? Miért ilyen fontos neked, hogy ez a ruha ma, az első szex előtt rajtad legyen?

2018. júl. 21. 16:44
 28/56 A kérdező kommentje:

Ki előtt égtem be? Előtted? Ugyan... És ha már neki szánom, akkor őt kérdezem, egy ilyen holmit milyennek lát.

Nem fontos, hogy ez ma rajtam legyen, de ha már ott van, eszembe jutott, hogy ennek nem a szekrényben a helye, hanem rajtam és ágyban hancurozasra lett beszerezve.

Normális hétköznapi szép fehérnemű is szexi, meg reggel a földről felkapott férfi ing is kvzás közben....

De a válaszokon sírva nevetek

2018. júl. 21. 16:53
 29/56 anonim ***** válasza:
92%
Ha ilyen hamar átküldted neki, hogy mit akarsz felvenni és ennyire egyszerű szerinted kideríteni, minek is született meg a kérdés?
2018. júl. 21. 16:56
 30/56 anonim ***** válasza:
89%

"És ha már neki szánom, akkor őt kérdezem, egy ilyen holmit milyennek lát."

Akkor minek írtad ki a kérdést? Kicsit vagy ellentmondásos. :)

2018. júl. 21. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!