Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok. Számotokra mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok. Számotokra mi az ideális program első randin egy férfival?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi hogy nektek mi az ami legjobban esne, mivel tudna meglepni benneteket a férfi, mire vagynatok első alkalommal?
2018. júl. 18. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó kis séta egy hangulatos helyen. Tóparton beszélgetni. Meginni valamit.
2018. júl. 18. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Mindegy, a társaság számít. Ha egy elviselhetetlen idiótának bizonyul, akkor bárhova vihet, úgy is csak kínos lesz. Ha pedig szimpatikus, jól elvagyunk, repül az idő, akkor teljesen mindegy, hogy csak sétálgatunk, beülünk valahova vagy valami extrább programot szervez. De nagyon puccos, drága dolgot semmiképp sem szeretnék első alkalomra, kényelmetlenül érezném magam.
2018. júl. 18. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:
59%

Mindenkepp olyat, ahol lehet beszelgetni.

Pl egy mozi eleve kilove, elso alkalommal ne egymas mellett uljunk mar 2 orat csondben.

A vacsora/ ebed nalam ugyszint nem fekszik, mert nem latom ertelmet, hogy eves kozben probalunk beszelgetni. Nem kivitelezheto. Eszel, nem leszel guszta latvany ha teli szajjal beszelsz, esetleg ugy, hogy kutdesz a maradekokkal a szadban, fogaid kozott. Nekem nem kellemetlen. Egy jo kis seta, esetleg kiulni valahova egy uveg borral, szerintem tokeletes.

2018. júl. 18. 18:32
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Rendelnénk egy pizzát, és kimennénk vele valami természetközeli helyre, esetleg vinnénk alkoholt is, és csak beszélgetnénk.
2018. júl. 18. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vágyom extra dolgokra vagy meglepetésekre, csak beszélgetni lehessen viszonylag nyugodt körülmények között, az nem baj, ha van egyéb inger, pl. séta után belülni egy fagyira, legalább látom/látja, hogyan viselkedünk a külső környezetben. Egyszer randiztam egy olyan férfivel, aki kedves volt velem írásban, telefonon és élőben is, de pl. a felszolgálóval nagyon ellenszenvesen és indokolatlanul mogorván viselkedett.
2018. júl. 18. 18:43
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég láttam egy srácot, aki éjjel, a Normafa tetején grillezett a barátnőjével. A csillagok alatt ülve beszélgettek, iszogattak amíg sült a hús, a lábuk előtt az egész kivilágított Budapest. Na, az nagyon döfi randi lehetett.
2018. júl. 18. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Séta Dunához, beszélgetés, sok beszélgetés,sok nevetés, érdeklődés, semmi buli.
2018. júl. 18. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
34%

Pizza, film, konzol jatek egyutt

De ilyen nem szokott lenni, szoval seta, kaja..

De a kaja mindenkepp.

Nyugi, felesbe fizetjuk mielott megkapom,hogy etetni akarom magam

2018. júl. 18. 19:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Állatsimogató.

Nem sablon, lehet beszélgetni, és sok mindent elmond egy emberről, hogy hogyan viszonyul a nálánál kiszolgáltatottabb élőlényekhez. Nem mellesleg szeretem az állatokat.

2018. júl. 23. 02:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Seta, esetleg fagyizassal vagy vlmi beuleses dologgal egybeveve. Ha a tarsasag jo, minden jo. :)
2018. júl. 31. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!