Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim, milyen randit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, milyen randit tudnátok elképzelni első alkalommal?

Figyelt kérdés
Mostanában próbálkoznak is megismerni benneteket vagy inkább udvariasan elutasitjatok a közeledést mivel nem szerernétek kapcsolatot?
2018. júl. 19. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Habár én jelenleg kapcsolatban vagyok mindig a sétát kértem első találkozásnak. Közben ha úgy van lehet fagyizni vagy meginni valahol valamit vagy csak leülni egy padra és beszélgetni.
2018. júl. 19. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Nem randizom, mivel párkapcsolatban élek. Minden közeledést elutasítok, mivel maximálisan hűséges típus vagyok. És ez számomra nem lemondás, hanem így érzem jól magam.
2018. júl. 19. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Seta, valami kaja..

Mondjuk mikor mar sotetedik valami szep helyen setalni, topart, termeszetben stb

2018. júl. 19. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Az 1-es válaszolóval hasonlóan én is mindig sétát kértem első randinak. Persze nem a forgalmas belvárosban, hanem valami nyugodtabb helyen, de azt vettem észre, minden férfinak bejött az ötlet. Nem szeretek kávézóban feszengeni vagy erőltetett programokba belemenni, mert úgy nem lehet igazán megismerni a másikat. A jelenlegi párommal hosszú sétát tettünk első alkalommal és a séta kellős közepén (épp egy hídon mentünk át) elkezdett szakadni az eső. Mai napig emlegetjük, de mindkettőnkben nagyon jó emlékként maradt meg.
2018. júl. 19. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

1. Séta

2. Mozi

3. Margit-sziget,beszélgetés,séta,romcsizás

4. Esti séta a duna parton

5. Éjszakai piknik,vagy szabadtéri étterem.

6. Csók ,ölelés

2018. júl. 19. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kávézó vagy séta.

Nem próbálkozik senki, így nem kell lekoptatnom senkit, de nem is baj, mert nem szeretnék kapcsolatot.

2018. júl. 19. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kis séta és valahova beülni. Azt nem szeretem, ha valaki a dögmelegben/hidegben sétáltat föl-alá, semmi értelme és hiába vagyok sportember, kényelmetlennek tartom ezt konkrét programnak. Első randira az ember beszélgetni megy, nem a hely fog számítani meg a program, hanem amit a másik mond és ahogy viselkedik velem. Erre a legjobb valami italt meginni, esetleg nyáron elmenni fagyizni, jégkásázni...

Amúgy ami nekem fontos: Álljon elő egy konkrét tervvel, ez szerintem fontos. Mindegy, mi az, csak legyen elképzelése és ne nekem kelljen megmondani, mit akarok csinálni. Az majd a második randin elég lesz. Vagy ott sem.

2018. júl. 20. 03:39
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
2-es, minek válaszolsz egyáltalán??
2018. júl. 23. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék, mert van, 2 éve :)

De a párommal az első randink nyáron volt, Magitszigeten. Sétáltunk, beszélgettünk, ültünk a padon, a fűben, beszélgettünk, nevettünk, sétáltunk tovább...

Aztán felmentem hozzá (elrepült az idő és gyorsan sötétedett, de nem akartam még hazamenni), gyümölcsöt ettünk, felváltva egymás zenéit hallgattuk valami hajnalig.

Nem nyúlt úgy hozzám, nem csókolt meg, nem nyomult, tiszteletben tartotta, hogy nem fogok vele első alkalommal lefeküdni.

2018. júl. 24. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Séta, kirándulás, úgy legyen kitalálva hogy ha nem jól sikerül be lehessen fejezni, ha jól érezzük magunkat órákig is tarthasson.
2024. ápr. 30. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!