Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, milyen randit tudnátok elképzelni első alkalommal?
Seta, valami kaja..
Mondjuk mikor mar sotetedik valami szep helyen setalni, topart, termeszetben stb
1. Séta
2. Mozi
3. Margit-sziget,beszélgetés,séta,romcsizás
4. Esti séta a duna parton
5. Éjszakai piknik,vagy szabadtéri étterem.
6. Csók ,ölelés
Kávézó vagy séta.
Nem próbálkozik senki, így nem kell lekoptatnom senkit, de nem is baj, mert nem szeretnék kapcsolatot.
Kis séta és valahova beülni. Azt nem szeretem, ha valaki a dögmelegben/hidegben sétáltat föl-alá, semmi értelme és hiába vagyok sportember, kényelmetlennek tartom ezt konkrét programnak. Első randira az ember beszélgetni megy, nem a hely fog számítani meg a program, hanem amit a másik mond és ahogy viselkedik velem. Erre a legjobb valami italt meginni, esetleg nyáron elmenni fagyizni, jégkásázni...
Amúgy ami nekem fontos: Álljon elő egy konkrét tervvel, ez szerintem fontos. Mindegy, mi az, csak legyen elképzelése és ne nekem kelljen megmondani, mit akarok csinálni. Az majd a második randin elég lesz. Vagy ott sem.
Nem szeretnék, mert van, 2 éve :)
De a párommal az első randink nyáron volt, Magitszigeten. Sétáltunk, beszélgettünk, ültünk a padon, a fűben, beszélgettünk, nevettünk, sétáltunk tovább...
Aztán felmentem hozzá (elrepült az idő és gyorsan sötétedett, de nem akartam még hazamenni), gyümölcsöt ettünk, felváltva egymás zenéit hallgattuk valami hajnalig.
Nem nyúlt úgy hozzám, nem csókolt meg, nem nyomult, tiszteletben tartotta, hogy nem fogok vele első alkalommal lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!