Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az első szopás? Állandóan meleg/bi videokra verem ki, de valamiért az első szopást nemtudom elképzelni. Ti hogyan estetek túl rajta?
Egyszer szoptam életemben és azóta is nagyon hiányzik. Jó volt hallani a partnerem sóhajtásait jó volt látni és érezni, ahogy elkezdi emelgetni a csípőjét, és kellemes érzés volt a lüktetés a számba amikor elment. A spermával sem volt bajom, simán lenyeltem.
Utána egy darabig éreztem a számba az ízét, de nem zavart. Még jó lenne csinálni, de nincs hozzá partner. Amúgy Győri vagyok.
Tini koromban a haverommal volt.
Discobol hazafelé mondta hogy de jo lenne ha valaki lecumizná.
Mondtam neki vegye elö.
Ö elövette én meg letérdepeltem.
Nagyon jo volt.
Jártunk össze utána vagy két évig.
De jo lenne megint
Az első szopás az valami ami az álmaimba kísért.
Végre ott vagy szemben egy farokkal.Becsukod a szemed és érzed a szádban.Játszol vele ahogy elképzedled hogy milyen érzés hisz tudod ha neked csinálnák...Az idő meg áll és örökre megakarod őrizni a pillanatot.Észre se veszed az időmúlását csak esetleg egy sóhaly kíséretével tele a torkod és nyelni kell.Egy pillanat mi történt... és újra akarod.Hogy is volt? Mindig szeretnéd ezt,ez valami ami több mint magad.
Legenybucsuban szoptam eloszor. Nagyon gyozkodtek vegul hagytam magam es szoptam.
Fura volt de nem bantam meg.
Utana meg ereztem a farkak izet a szamban egy ideig de semmi extra
Ujra megtennem ha ugy alakulna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!