Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Introvertált fiúval el tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált fiúval el tudnátok képzelni kapcsolatot? Vagy azonnal kosár?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 17:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

Írt nekem privátot a Kérdező, amiben ismerkedni akart. Válaszoltam neki, és feltettem neki néhány kérdést, hogy meséljen magáról, az életéről...stb. És akkor leállított, hogy most komolyan egyszerre ennyi kérdésre válaszoljon nekem?! Meg hogy mit szeretnék...mondom válaszokat szeretnék a kérdésemre, hogy megismerjelek. De ennyi, neki túl sok a kérdés, és hogy én mégis mit akarok tőle (pedig ő írt rám).

Mindent összevetve: Szerintem nem százas a csávó.

2018. jún. 6. 00:01
 22/29 anonim ***** válasza:
#20 mellényomtál? Ki cirkuszol? Elmondtam mi van. Nem mintha nagy titok lenne, már sokan kutatták.
2018. jún. 6. 00:14
 23/29 anonim ***** válasza:

# 22 Még mindig nem érted, ugye?

Még egyszer: akkor másold már be nekünk legyél kedves azt a szöveget, ahol valamelyikünk itt a kommenteknél bántotta az introvertáltakat.

Várjuk! ;)

2018. jún. 6. 08:21
 24/29 A kérdező kommentje:
#21 én biztos NEM írtam neked privátot.
2018. jún. 6. 12:06
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor valaki más lehetett.
2018. jún. 7. 09:29
 26/29 anonim ***** válasza:

A párom is valamilyen szinten introvertált. Imádom, számomra is ezerszer jobb szórakozás egy otthon punnyadós, olvasós nap, vagy egy erdei túra kettesben, mint valami hangos helyen a tömegben szenvedni.

Amúgy kérdező, neked mi bajod? Te használhatod az "introvertált" szót, de más nem, mert akkor sértő? Wtf? Ez milyen logika? :D

2018. jún. 7. 11:58
 27/29 A kérdező kommentje:
Zavar,hogy úgy kezelnek,mint ha más lennék.Mint ha ez valami betegség lenne.Volt több osztálytársam aki autistának tartott
2018. jún. 7. 13:22
 28/29 anonim ***** válasza:

Jaj hagyjad már. A probléma csak a fejedben létezik.

Én kb belezúgtam egy intro srácba. Nem tudtam elsőre, hogy ennyire az, de nem zavart egyáltalán, sőt, még szimptikusabbá tette csak.

(KB már én is gondotlam, hogy van egy enyhe autizmusa, de nem csak ezért. :D) Volt 1-2x, hogy beszéltem hozzá, és "lefagyott" kb, nem mer idegen emberekhez beszélni-szólni úgy, ha új helyre érkezünk sem szívesen ő beszél. Szóval erősen zavarja az ilyen.

ÉS mégis jobban megdobogtatta a szívemet, mint az erősen extrovertált, "bárkiről ledumálom a bugyit" nagy csajozógép pasi, hiába volt ő is vonzó és csapta is erősen a szelet jó ideig.

Az viszont fontos, hogy mutasd ki, ha nyitott vagy valakire.

Egyébként nem ezen múlik, én egy extro és introval is ki tudok jönni, de ha tényleg 2 szélsőséges típus között kellene választanom, akkor inkább intorvertált legyen valaki. Én is jobban szeretem a minőségi kapcsolatokat, a mennyiség és a felületesség helyett.

Egyébként nem tudom miért gondolod hátránynak,filmekben is hány olyan karakter van, aki pont azért férfias, mert introvertált, csendes, de férfias a filmben. De mondtam már, hogy a kosár nem ezért lesz...

2018. jún. 8. 08:30
 29/29 anonim ***** válasza:
#23 én nem láttam ilyet, te akarsz mindenáron ilyet találni. Hát keress!
2018. jún. 8. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!