Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Introvertált fiúval el tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált fiúval el tudnátok képzelni kapcsolatot? Vagy azonnal kosár?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 17:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Itt mit takar az introvertált?
2018. jún. 5. 17:06
 2/29 anonim ***** válasza:
37%
Kizárt.
2018. jún. 5. 17:06
 3/29 anonim ***** válasza:
73%
Introvertált fiúval vagyok párkapcsolatban 5 éve. Akinek kizárt, azon csak röhögni tudok, de nem baj, legalább megmaradt egy nekem. :)
2018. jún. 5. 17:09
 4/29 A kérdező kommentje:

Zárkózott,nehezen barátkozik,nem jár bulizni,nem érzi jól magát nagyobb társaságban

2018. jún. 5. 17:09
 5/29 A kérdező kommentje:
#3 az is megalázó,hogy introvertáltnak hívsz minket.Ugyan olyan ember vagyok,mint a másik,nem tudom,minek kell így kategorizálni,különbnek mondani minket?
2018. jún. 5. 17:11
 6/29 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te normális vagy? Ebben mi a "kategorizálás", pláne úgy, hogy te magad is introvertáltnak hívod magad? Te nem vagy százas. A 3-as egy nagyon szimpatikus lány, jó, hogy vannak ilyen emberek is, mint ő.

27F, introvertált

2018. jún. 5. 17:15
 7/29 anonim ***** válasza:
91%

Saját magadat is kategorizáltad a kérdésben...

Rengetegféle introvertált ember van, van aki sehova nem akar menni és egész nap otthon lenni, nem akar egy embert sem látni, van aki alapból befelé húzódóbb, de vannak extrovertált tulajdonságai, könnyen barátkozik, jól elvan a számára szimpatikus emberekkel, van akinél meg szintén ugyanez a helyzet, csak nagyon nehezen nyit mások felé.

Szóval ez egy elég tág fogalom és nem tudsz ennyivel leírni egy személyt.

2018. jún. 5. 17:17
 8/29 anonim ***** válasza:
50%
Ez most jó volt... :D Egyébként egyénfüggő, hogy ki, kivel. Mondjuk egy extrovertált személyiségtípus, aki élénkebb és jön-megy, programokon vesz rész többször, az kevésbé marad meg egy zárkózottabb, introvertált emberrel. A kettő üti egymást, bár elképzelhető, hogy összejönnek, mert a személyiségtípusok nagyon ritkán jelennek meg tisztán.
2018. jún. 5. 17:17
 9/29 anonim ***** válasza:
27%

"Akinek kizárt, azon csak röhögni tudok, de nem baj, legalább megmaradt egy nekem. :)"

Nem mindegy az neked, hogy ki kivel akar összejönni? Gondolom neked is vannak elvárásaid a másikkal szemben és te se jössz össze akárkivel.

Erről csak ennyit.

2018. jún. 5. 17:22
 10/29 anonim ***** válasza:
45%
Mennyire gyökér vagy kérdező, úristen... :D Már bocs. Az, hogy valaki introvertált, nem minősítés, semmi sértő nincs abban, hogy így hívlak titeket (illetve minket, mert én is az vagyok). Ez egy tulajdonság, olyan, minthogy valakinek kék a szeme. Nem jelent egyet a visszahúzódó, nyuszi, béna emberrel.
2018. jún. 5. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!