Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Introvertált fiúval el tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált fiúval el tudnátok képzelni kapcsolatot? Vagy azonnal kosár?

Figyelt kérdés

2018. jún. 5. 17:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem szélsőségesen antiszociális és magának valóü, és nem harapófogóval kell belőle minden szót kihúzni és ki tudja mutatni az érzelmeit, abszolút.
2018. jún. 5. 18:06
 12/29 anonim ***** válasza:
Szerintem..sot,biztos vagyok benne,hogy az intovertalt nem egyenlo azzal hogy szegyelos,onbizalomhianyos,zarkozott... nagyon fogalom zavarod van. Amiert valaki introvertalt,attol meg jo nyugodtan lehet nagyszaju ha ugy adodik,es boven lehet onbizalma...Az introvartalt,az inkabb azt jelenti hogy befele el,mint kifele.. szeret egyedul lenni,nem tarsasagfuggo...nagyon sok intorvertalt ismerosom van,es siman el tudnam kepzelni intorvartaltal,sot..szerintem csak azzal tudnam elkepzelni. A bulizos,extrovertaltak nem az eseteim.
2018. jún. 5. 18:18
 13/29 anonim ***** válasza:
El tudnék képzelni.
2018. jún. 5. 18:27
 14/29 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos általában nem, csak barátnak, érzelmi szemeteskukának, szexpajtinak képzelnek el engem, pedig én szeretek eljárni, társaságban lenni, DE csak megfelelő társaságban, nem gyorsan haverkodva. Tehát nem is vagyok szélsőségesen introvertált.

A nők ösztön önei a nagypofájú "kihaénnem" arcokra indulnak be, akik extrovertáltak.

2018. jún. 5. 19:00
 15/29 anonim ***** válasza:
57%

Utolso,EGY VICC amit irsz :D

a nok azt szeretik akinek van onbizalma... nem a nagypofaju extrovertaltakat.Ugyhogy ne nyugtasd magad azzal,hogy azert nem kellesz a noknek mert introvertalt vagy .

2018. jún. 5. 19:26
 16/29 anonim ***** válasza:
52%

#15 nem vicc, tény, akárhogy is fáj ;) Hívd a csapatot nullázni, hátha akkor törlődik. ( nem fog ;D )

Egyébként kellek, csak nem a többségnek. Látod ez is olyan tipikus tőletek :)

2018. jún. 5. 19:33
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

Mi van? Sértő az intorvertált? Mióta? :D

Megsúgom neked nem az a bajod, hogy introvertált vagy, más gondjaid vannak magaddal... Ráadásul te cmíkézted magad így, erre vontakoztatva kérdeztél, erre a válaszod amit írtál a 3-as kommentre nem túl intelligens..

Szóval inkább más tulajonségaidban van a hiba.

Nekem pl semmi bajom az intorvertál srácokkal, ellenben te itt hisztikirálynőt játszol, ami már valóban 2 mp alatt kuka.

N

2018. jún. 5. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
37%
#17 igen, képzeld, az "én", szelfi,facebook, instantgramm korában az introvertáltság kb szitokszó. Sajnos.
2018. jún. 5. 19:45
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

# 18

És te mit foglalkozol vele, hpgy zsámodra irreleváns emberek, akikkel nyilvn nem találod meg a közös hangot, mit gondolnak?

Megsúgom, mindenkit lehet szidni. Attól szép a világ, hogy különbözőek vagyunk. Ha csak a 4 alapszeméyliségtípust is vesszük alapul, abból 2-2 jön ki jól egymással.

ÉS igen, ez iylen: egy extrémebben etxrovertáltat egy extrémebben introvertált mindig is idegestíeni fog. DE ugyanez igaz fordtíva is. És?

Aki meg nem szélsőségesen egyik-vagy ásik típus, az is simán kijn a kevertebb típusokkal. Amúgy azt sem árt tudni, hogy a legritkábbak a szélsőséges típusok btw. A többi embernél tök mindegy, hogy milyen ilyen szempontból, ez csak az extrém introkra - és bizony az extrém extrovertáltakra nézve nehezebb. Tehét mindkettőnek, mert egy erősen inrtovertáltnak is sok a tlzott extrovertáltság.

Mondom, nincs ezzel semmi baj, egyszerűen el kellene fogadni, hogy ilyen vagy, kis önismeret, önfejlesztés.

A lelki sérülésekből fakadó nagy fokő sértődöttség és hiszti hidd el nekem, sokkal gázabb és valósabb jellemporbléma, ha már itt tartunk. Ezzel kéne inkább foglalkozni, és rendbe tenni magatokat. Addig persze, hoyg elkerülnek, de ehhez nem a fenti kérdséhez lesz köze, hanem a rossz jellemvonásodhoz, amit magadban hordasz.

2018. jún. 5. 19:56
 20/29 anonim ***** válasza:
90%

Persze, öcsém is introvertált és nagyon kedves és szép barátnői voltak mindig.

Ezt egy lány kérdezte pont az előbb:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

#18 feltűnt, hogy SENKI sem bántotta itt az introvertáltakat? Senki. Csak te cirkuszolsz itt egyedül, mint egy hisztis kis gyerek. Nem az introvertáltságoddal van a probléma, hanem ez a fajta vergődés az ami végtelenül taszító. Kinek kell ez szerinted?

2018. jún. 5. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!