Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik sportot űző srác jön be jobban?
Sziasztok!
Elvonatkoztatva a többi dologtól, ha ez alapján kellene sorrendet állítani (melyik a szimpatikusabb, melyiknél van nagyobb plusz pont, melyiknek van nagyobb esélye) akkor a következő sportot űző srácok közül, hogy alakulna sorrend?
Kézilabdás, kosárlabdás, vízilabdás, vívó?!
Esetleg kort is kérhetek, köszi!
1. Vívó
2. Kézi, kosár
3. Vízilabda
Boxolo ,mma,bjj legyen. Ezektol jobban nez ki tapasztalatom alapjan.
N
Ezek közül egyik se.
Kézilabda, mint férfi sport? Na ne már..
Box és egyéb küzdősportok.
Sportlövészet
Esetleg kajak..
Nekem abszolút mindegy, csak sportoljon.
26N
Alkatra: Vízi, kézi, vívás és kosár.
Úgy egyébként meg kézi, vívás, vízi és kosár.
Egyszerűen azért, mert más a csapatdinamika és a kézi egy relatíve békés dolog, a vívás meg nagyon jól fejleszti a reflexeket és még sok más dolgot is. Nem csapatsport, emiatt mást ad az életedhez, mint az. A vízilabda elég vérmes, a kosárban meg nagyon sok múlik az adottságokon (szerintem). Nem feltétlen a magasságra gondolok (asszem a centerek között egész sok a relatíve alacsony).
Alkatra meg egyszerűen azért, mert másképp formálja az embert. A kosarasok sosem jöttek be úgy igazán (kevés magas ember van szép arányokkal, főleg, ha mellé még futkos is), a vívás keveset formál (tapasztalat), a kézi nem rossz, csak szerintem nem elég intenzív, a vízi meg mindenhol átmozgat és jó kis vállat csinál. :D
De mondok neked jobbat, nem érdekel, hogy az illető mit sportol, csak élvezze. Én a futás szerelmese vagyok. Hát nem lesz tőle szép alakja az embernek, legfeljebb a HIIT-től, de azt meg nem élvezem úgy, mint a hosszú távot állandó tempóval. De nem is kell, hogy ettől legyen. Végzek mellette súlyzós és saját súlyos gyakorlatokat és alakítom magam úgy, ahogy én akarom.
Pluszpont mindegyik, amennyiben
-az illető csinál mellette valami munkaszerűt vagy értelmes tanulmányokat is (sajnálom, nekem a sport és a művészet örökké hobbi marad) és nem megy más rovására
-rendszeresen csinálja
-látszik rajta, hogy sportember... A testén és a felfogásán is.
Így hatalmas pluszpont. De volt olyan sráccal dolgom, aki focizott elég komolyan és attól rosszul voltam. Merthogy az a minden, minden másba szarjunk bele, szombaton meccs van, szerdán meccs van, gyere nézd végig... Hát hogyne. És akkor még a fejébe vette azt is, hogy ő majd profi lesz és ezzel fog keresni. Az isten mentsen meg az ilyenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!