Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált férfiak "csajozási" szokásai? Hogyan, hol, stb?
Introvertált férfitársaimat kérdezném, hogy hogyan, hol szoktak ismerkedni nőkkel. Tapasztalatokat írjatok.
Nekem eddig sajnos nem sok pozitív élményem van, azt vettem észre a nőknél, hogy kb levegőnek nézik az embert, ha nem extrovertált. Vagy csak ronda vagyok és jellemtelen...
én neten ismerkedtem, korábban a húgom barátnői voltak rám kattanva, meg voltak véletlen, meg volt 1 lány akit meghódítottam :)
24F
1. hsz-re:
Neten hol? fb-os ráirkálás nőkre? Az a meghódítás milyen formában zajlott?
#4:
társkeresőn kezdtem, 0 siker :D
aztán itt ismerkedtem, de eredetileg nem azért regeltem ide
volt innen 2 kapcsolatom, nem mondanám nagy sikernek őket :S
24F
Én az online keresgélést javasolnám. Próbálkozhatsz badoon vagy egyéb társkeresőkön.. esetleg facebookon is írhatsz olyan lányoknak, akik bejönnek, hátha. Keress introvetált vonású lányokat! Sok jel van ami alapján eltudod dönteni egy lányról, hogy intro vagy extro.. a profilkép sokat elárul, illetve az üzenőfalon megosztott dolgok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!