Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, randiznátok egy introvertált, kinézetre kisfiús, vékony testalkatú programozó sráccal?
Én speciel nem biztos, bár ezt ennyiből nehéz megmondani. Gondolom vannak még más tulajdonságaid is, meg az is lehet, hogy fejlődőképes vagy:)
Biztos vannak olyan lányok, hölgyek akik maguk is hasonlóak, vagy pont ez az esetük. Írd le a pozitív tulajdonságaidat is....
Nekem a "kinézetre kisfiús, vékony alkattal" van problémám.
A párom developer, mégis együtt vagyunk már 2,5 éve :). Semmi bajom az infósokkal, sok barátunk IT-s, és egyáltalán nem a lefestett "kocka" :D.
Kérdés, mennyire kisfiús a kinézete, mennyire vékony a testalkata. Ha arcra olyan, mint egy jóllakott óvodás, vagy úgy néz ki 25+, mint egy 10éves kissrác, akkor nem, ne haragudj. Vékony testalkat: a simán vékonnyal nincs bajom, a "10 éves kisfiú / Sebeők János"-szerűen szélsőségesen vékony testalkat nem vonz.
Introvertáltsággal nincs baj, én is ilyesmi vagyok. Az, hogy IT-s, vagy "kocka", nem baj, ameddig nem szakbarbár és ki lehet mozdítani a gép mellől.
Az introvertált és az IT-s nem probléma.
A vékony,kisfiús küllem nekem nem az esetem,nem szeretek "vastagabb" és erősebb lenni a férfinál ,azt hiszem ez érthető,nem vonzó számomra szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!