Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, most akkor infraktust kaptok attol ha a pasi programozo vagy ez csak "legenda"?
Novemeberben megköszönik nekem az együttmöüködest a jelenlegi melohelyemenen (90%) es erösen gondolkodom rajta, hogy szoftverfejelesztesre atkepezem magam. Elvileg eleg acelos müszaki kepessegekkel rendelkezem, szoval az atallassal remelhetöleg nem lenne nagy gond.
Viszont sokan azzal riogatnak, hogy ha a csajok meghalljak, hogy programozo lettem akkor menekülni fognak tölem. Utana kezdtem kutatni az emlekeimben...hat valoban nem sok szep hölgyet lattam eddig programoz uriemberrel.
Hogy is van ez akkor?
Mily ifjú vagy még, drága testvérem. Jó tanulást néked.
Üdvözletem.
Ha nyomorek tipikus kocka valaki, akkor nem jon be senkinek, csak a hasonlo lanyoknak. Ha egy normalis ferfirol van szo, aki programozo, az inkabb imponalo, mert nyilvan mindenki szereti az okos embereket.
Es nem, nyomorek alatt nem azt ertem, hogy az illeto nem topmodell kulsovel rendelkezik es nincsen egy Facebookhoz hasonlo csilliardos vallalkozasa.
Nehogymár a nők véleménye szabályozza a szakmádat! :D Főleg,ha ilyen jól kereső munkáról van szó.
Esetleg a tinik kapnak frászt a programozóktól,mert azonosítják a besült,kövér,ápolatlan kockákkal,amit a filmekben látnak.
Az én párom programozó és elég jól is keres,ez pedig nem lehet hátrány csajozásnál!
Ráadásul nem vagyok csúnya attól hogy "programozó úriemberrel" vagyok :D Sőt,szépnek tartanak. Persze ezt nem én ítélem meg,ha gondolod járj utána :D
22/L
Dehogy kapnak.
Adj magadra es ne legyel tipikus kocka ennyi.
Nezd meg Lepp Dorina Agnest(szepseg kiralyno fullos) es a palijat(programozo,kigyurt jo kiallasu gyerek).
En is programozo vagyok es nem,hogy hatrany hanem siman elony plane ha meglatja a testem ami kisportolt plusz a ruhaimat(mind super slim fit minosegi darab),soha nem mondana meg rolam,hogy fejleszto vagyok csak az eletszinvonalrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!