Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztázzuk már le, mit takar pontosan a "mackós pasi" fogalma?
Azt tudjuk, hogy a kövér és a mackós nem ugyanaz. Az is tudvalévő, hogy nem egyenlő a kigyúrttal. Azt is tudjuk, hogy - elvileg - a nők szeretik az ilyen típust, mert biztonságérzetet ad, az erőteljesség látszatát biztosítja és jó hozzábújni. A nagyon vékony, vonalkód alkatú férfiak sem nyerőek a nőknél, akiket szinte felkap a szél.
Ezek alapján nekem az jön le, hogy a "mackós" pasi egy nyilván nem vékony, de nem is kövér és nem is túlzottan kigyúrt ürge, aki joggal reménykedhet akár bombázó barátnőben is. Honnan tudhatja egy férfi, hogy ő most mackósnak számít-e vagy már kövérnek? A mackósság valahol félúton van a sportos és a túlsúlyos között? Nincs nagy pocakja, inkább erős, vállas?
Megannyi kérdés... Mit gondoltok erről? A hölgyeket is kérdezem: ők hogyan definiálnák ezt a típust? És igaz, hogy kedvelitek őket, vagy ez csak egy mindenféle realitást mellőző "urban legend"?
Én nem tudom mások mit értenek mackós testalkaton és mi fér ebbe bele. Ami nekem tökéletes, az az "aputest" Tehát amin izom és kis felesleg is van. Pl:
Szerintem a mackós testalkatnál ennél nagyobb a has, és zsírosabbak a végtagok.
Az igaz lehet, hogy vállas. Mert a klasszikus sörhas határozottan nem mackós.
Amúgy nem hiszem hogy ez egzaktul meghatározható, ahogy nőben a teltkarcsú is mindenkinek mást jelent.
Ugyanazt, mint a nőknél a "duci".
+1 Kilogrammtól a +1 Tonnáig bármit.
Ez a két szó ugyanis nem más, mint a túlsúly PC-s elnevezése (hogy sértődés ne essék, ugyebár).
Nekem, ha valaki azt mondja, hogy mackós, mindig Jason Segel ugrik be.
Tehát szerintem aki alacsony, nem lehet mackós. (A medve is nagy. :D) Jason Segel a celebheights szerint 192 centi. És nem mindig mackós ő sem, volt pár HIMYM évad, amikor nekem már sok volt, az már kövér volt.
ez számomra az antiférfi, full ego, bunkó, önző, még szexben is műveletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!