Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért kezdi motiválni a pasikat, hogy ha a csaj nem foglalkozik velük? Vagy ez csak egy urbán legenda?
Jó nagy baromság! Hisz a legtöbb férfi iylen olyan okból önbizalomhiányos. Szinte mindenki próbálja keresni, fejteni a nők jeleit, amit elég szarul küldözgetnek. Félreérthető, felületes, vacak szinte mind. Ezért is van itt ennyi kérdés,hogy akkor mit akar.
A nemtörődés, nulla jel az emg egyet jelent a közönnyel, az annyit jelent,hogy HAGGGYJJJ! békén, van bajáátom, takarodj te nyomulós köcsög. Rám se merj nézni. Jeleztem? Nem, akkor mit nyomulsz?!
Na ennyit a nem foglalkozik velük hozzáállású nőkről szerintem. Bár lehet egykét kalndvágyó marha akit ez annyira motivál, de ők viccet űznek a pofáraesésből is.
Bah. 2, te honnan szedted h a legtöbb férfi önbizalom hiányos? Muti már a linket a KSH-tól. Max a legtöbb itt kérdezgető ffi az.. azért is kérdezget. :)
Na ez a leszarás dolog úgy van, hogy esetenként egyszer csak egy kapcsolatban az egyik fél rádöbben, h hmm, csak én szoktam keresni őt. Na ez nem kellemes állapot, épp ezért némi kivárás időnként nem árt mind2 fél részéről, h meggyőződhessenek, h az érdeklődés nem egyoldalú.
Legalábbis addig, amíg a bizalom olyan magas szintre nem ér, h ez fel sem merülhet. Remélem segítettem.
Figyelj kérdező. Ezek itt csak vélemények egy viszonylagos témában. Nem tényeket írok.
DE! Valamelyest kikövetkeztethető,hogy a férfiak minimum 50% ának van valami hátrányos tulajdonsága, ami miatt kevésbé hisz benne,hogy akármelyik nőt, / legtöbb nőt megkaphatja. Ha csak a rossz, kilátástalan pénzügyi egzisztenciális helyzetet vesszük alapul országunkban, akkor az már okot adhat elég komoly önbizalomhiányra, mert a nők bizony nagyon szeretnek olyan férfiak mellé besímulni, akik mellett pénzügyileg biztonságban érzik magukat. Sokan vannak ezzel így. Nem főként a csóri, kilátástalan helyzetüek után kapkodnak.
Ez az egyik.
Valami furcsa oknál fogva a férfiakban megnőtt a DHT érzékenység, ezért fejtetőn baromi sokan kopaszodnak már 20 as éveikben. Persze régebben is volt ez, de talán mintha mostanában hatványozottabban volna ez a jelenség megfigyelhető. Ez miatt is sokan komplexusosok LEHETNEK, persze nem mindenki, de azért hallani bőven.
Sokan eleve a pénztelenség miatt nem tudnak jó verdát venni, amivel még kapósabbak lennének.
Sokan idő/akarat/pénz/-híjján+más hobbik miatt KÉPTELENEK törődni az egészségükkel, azért nem tudnak olyan testet produkálni mint amit a legtöbb nő vágyik alapvetően. Persze nyilván itt is vannak kivételek.
Sokan a szar országos helyzet miatt pénz hijján nem tudnak menni szórakozni, nem tudnak kirándulni, nincs rá pénzük, a nőjüket max a tescoba tudják elvinni kirándulni. Sokan a rossz körülmények miatt depressziv hangulatban vannak, nem életvidámak. = ezért nincs semmi kisugárzásuk sokaknak.
Az egyik okból következik a másik. Mivel úgy hírlik, országos helyzet ,hogy a nép nyomorog, ez igen sok lehetőségtől fosztja meg a férfiak zömét, hogy olyanná legyenek,olyan kapós tulajdonságokra tegyenek szert, amit a nők vágynak.
Hisz egy ember megítélése a rá vonatkozó külső + belső komplex tulajdonságokból áll össze. A nőknek mindegyikből válogatva kell sok sok pozitív, és így átnéznek néhány negatív tulajdonságon.
Nyilván ez nem minden nőre vonatkozik, de jó sokra igen, hogy azért válogatnak. Ezt tudják a palik is.
Ez tehát az elmélet.
Nem olvasok cosmo-t..
7!
Nem értelek. Nem az volt a kérdés hogy miért önbizalomhiányosak a pasik, mert itt nem azok. Külföldön élek és itt mindenki ugyanúgy kezdeményez, akár kopasz vagy idősebb/pocakos..
Úgy értettem, hogy az az elmélet, hogy nincs elmélet.
Akár férfiakról, akár nőkről van szó, úgy gondolom, hogy nincsenek szabályok, az egyik ember ilyen, a másik olyan, ezért a kérdésedben említett dolog sem létező dolog, legalábbis általánosságban biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!