Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért kezdi motiválni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mmano88 kérdése:

Az miért kezdi motiválni a pasikat, hogy ha a csaj nem foglalkozik velük? Vagy ez csak egy urbán legenda?

Figyelt kérdés
Régebben kaptam ezt a tanácsot, hogy ha azt akarom hogy keressen a pasi, akkor sz*rjam le. Hogy van ez?

#férfi #pasi #mostezkomoly
2013. ápr. 24. 17:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értelek. :)
2013. ápr. 26. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:

A #2-es,#7-es válaszban van valami.

Ez kicsit összetettebb dolog.

A tanácsot nem lehet minden helyzete ráhúzni, mert minden férfi más, és könnyen eltaktizhatod magad. Mert minden embernek más a mozgató rugója.

Most vegyük például, hogy elakarsz csábítani egy pasit.

A pasik legérzékenyebb pontja a farkukon kívül, a hiúságuk.

Ha azt megpiszkálod, és ahhoz van hozzá szokva a kedves úr, hogy a nőkért nem sok mindent kell tennie, és te pedig keresztül nézel rajta, miután már majdnem azt hitte, na ez is meg lesz, az van akit elkeserít, van akit pedig vadász ösztönre sarkall."Nekem ez kell".

A női-férfi kezdeti szakasz, az mindig a játékról szól.

Ez a vonzalom megteremtője sokszor, mert a túlzott egyenesség, ezt akár ki is olthatja, mert oda a sejtelmesség és kétértelműség.

A végletektől persze mindenkinek elmegy a kedve.

A nők is kezdeményeznek manapság. Tehát ki is mutatják, hogy igen nekem ez a férfi tetszik, ami szintén bizonyos férfiakban kioltja a kezdeti vonzalmat, vagy legalábbis lelombozóan hat, mert hát azért ne az oroszlán szelídítse az idomárt - a női "udvarlás", ha már egy nő kimutatja, az mindig válaszreakció. Egy nő csak válaszol az udvarlásra, nem pedig elkezdi. Mert ő alapvetően a befogadó, és az elfogadó.

Szóval ha ez valakit "feltüzel", az azért van, mert szüksége van a hódítási térre, hogy férfi lehessen, és ezáltal jobban értékelhet.

Hogy azért, mégsem volt olyan könnyű, azt megszerezni.

Itt nem a végletekre gondolok megint csak.

De szerintem érthető mire gondolok, és ez az ember életében szinte mindennel így van.

Amúgy meg, teljesen ne szard le a kapcsolatot azért, tegyél bele energiát, mert ezzel könnyen a másik végletbe lehet esni, és akkor tényleg úgy jön le, hogy téged a másik egyáltalán nem érdekel.

Csak ne érezze egyből, hogy ő a világ közepe számodra.

2013. ápr. 26. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!