Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi "jelzés" csak legenda?
A pasik hogy mutatják ki, hogy bejössz neki/tényleg szeret?
Gondolok itt az apró jelzésekre!
Egyszer egy barátom azt mondta, hogy egy sráctól a lehető legnagyobb jel az, ha megérint.
Mi igaz ebből az egészből?
a lehető legnagyob jel, az, hogy megérint?hm...érdekes.
még éretlen kicsit az a barátod. és szerintem még neked sem volt komolyabb kapcsolatod. hidd el, hogy ha valak szerelmes lesz beléd, azt te érezni fogod teljes mértékben.
háát ha engem kérdezel... bár nem vagyok az a hűdetapasztalt, de azthiszem rájöttem valamire :D
ezeket a jeleket csak a nők találják ki, hogy beleélhessék magukat. Ha egy pasinak tetszel : azt tudatja veled. Méghozzá félreérthetetlenül. Önmagában jelnek venni hogy emgérint valaki... ííj elég sok ember megérintett már mégsincs senkim :D
nem szerintem nem léteznek ezek az apró jelek. csak mi magyarázzuk bele.
Azt a megérintős dolgot tényleg egy fiatal srác mondta:D
Egyébként akkor nem értem, hogy mi minek strapáljuk magunkat...
Édes Istenem mik ezek a hülyeségek, gondolkodik itt egyáltalán valaki mielőtt válaszol?
Vannak jelek igenis vannak, nem is kevés!
A barátodnak ez a "Egyszer egy barátom azt mondta, hogy egy sráctól a lehető legnagyobb jel az, ha megérint. " ez baromság csak ez így baromság.
Ez nem egy dologtól függ csak, ott van a nézése, a viselkedése, a mozdulatai, a gesztusai a beszólásai és még nagyon sok. És ez különböző bizonyos korosztályoknál másképp viselkednek az éretlenebbek a 14-18 évesik kb, és máshogy a 20-25-ig kb. Gyerekesebb viselkedések jelek is vannak pl: rád néz ha visszanézel rögtön elfordúl ezek a 10-en évesek és vannak akik képesek tartani a szemkontaktust ezek már a kicsit érettebbek, de ez csak példa.
Ha engem kérdezel egy normális férfiember elég hamar egyértelművé teszi, hogy bejössz neki, most függetlenül attól, hogy mit akar.
De az érintésnek én is pontot adok, szerintem fokozottan igaz.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!