Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már lassan 1 hónapja ismerjük egymást. Az egész úgy kezdődött, hogy bejelölt Facebookon, aztán rám írt. Egész jól elbeszélgettünk, aztán felhozta, hogy találkozhatnánk. Mondtam neki, hogy átgondolom, aztán pár nap után mondtam, hogy jó, akkor találkozzunk. Voltam kint vele, nem volt rossz, de nem érzem úgy, hogy bármi is lehetne köztünk a barátságon kívül. Amióta ismerjük egymást, azóta minden nap rám ír, és nem veszi észre, hogy én nem keresem őt. Ma is felhozta, hogy találkozhatnánk, de csak akkor, ha jó nekem. Én nem szeretnék tőle semmit, de nem akarom őt megbántani. Mit tehetnék?2018. jún. 1. 10:53
1/2 anonim válasza:
Nem bántod meg vele szerintem ha normális hangnemben mint ahogy a kérdésben is tetted közlöd vele,hogy neked a találkozások nem férnek bele,vagy akár,hogy az ismeretségetekre sem tudsz kellő időt szánni ha a kapcsolattartás vele egyébként feszélyez,kellemetlen.
2/2 anonim válasza:
Szia, bocsi, de nem szeretnék tőled semmi komolyabbat.
És nem keresed aztán többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!