Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el?
Megismertem egy nagyon kedves srácot, ígéretesnek hangzik a dolog. DE sajnos volt egy abortuszom és nem tudom,hogy mikor lenne jó ezt közölni vele?
Volt már olyan,aki emiatt hátat fordított és inkább visszalépett a kapcsolattól. Nem szeretném ezt is elrontani.
Köszi előre a tanácsokat!
21/L
Ha valaki emiatt hátat fordít nem is kár érte. Az ember azért nem jó kedvében megy oda, és ha már ott van, akkor valószínűleg az volt akkor a legjobb döntés.
Nekem is volt tavaly ab-om, volt olyan is akit különösebben nem érdekelt.
Ha legközelebb ismerkedni fogok, akkor se biztos, hogy elmondom. Főleg nem az elején. Max akkor ha megkérdezi voltam-e már kórházban akkor elmondom ezt is, de úgy vagyok vele, hogy az a múlt és rajtam és a családomon kívül másnak nincs köze hozzá.
Esetleg ha összejöttök és már kialakult a bizalom, akkor felhozhatod a témát, hogy általánosságban mit gondol erről és annak függvényében beavathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!