Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon kedves srácot, ígéretesnek hangzik a dolog. DE sajnos volt egy abortuszom és nem tudom,hogy mikor lenne jó ezt közölni vele?

Volt már olyan,aki emiatt hátat fordított és inkább visszalépett a kapcsolattól. Nem szeretném ezt is elrontani.

Köszi előre a tanácsokat!

21/L

2018. márc. 16. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Ha valaki emiatt hátat fordít nem is kár érte. Az ember azért nem jó kedvében megy oda, és ha már ott van, akkor valószínűleg az volt akkor a legjobb döntés.

Nekem is volt tavaly ab-om, volt olyan is akit különösebben nem érdekelt.

Ha legközelebb ismerkedni fogok, akkor se biztos, hogy elmondom. Főleg nem az elején. Max akkor ha megkérdezi voltam-e már kórházban akkor elmondom ezt is, de úgy vagyok vele, hogy az a múlt és rajtam és a családomon kívül másnak nincs köze hozzá.

Esetleg ha összejöttök és már kialakult a bizalom, akkor felhozhatod a témát, hogy általánosságban mit gondol erről és annak függvényében beavathatod.

2018. márc. 16. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
egyrészt minek mondanád el? Ha elmondod is majd lesz rá olyan alkalom amikor megfelelő. Amúgy meg nem vagy kevesebb egy abortusz miatt nem is értem, hoyg ez miért probléma.
2018. márc. 16. 11:36
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Ez a te magánügyed, nem köteless€ged beszámolni róla senkinek.Ha el akarod majd mondani, akkor szerintem is várd meg míg közelebb kerültök egymáshoz.Ha valaki ezért hanyagol, azt nem is érdekled igazán, az olyanért pedig nem kár.
2018. márc. 16. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyelőre ne mondd el.
2018. márc. 16. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ, attól is, hogy az a srác milyen és mennyire megértő. Nyílván igazuk van az ellőttem szólókhoz, hogy ha ez miatt visszautasít,akkor nem akart igazán és nem is érdemelted volna meg. Ha már lelkiztetek és megértő veled, akkor átgondolnám, hogy elmondjam-e neki.
2018. márc. 16. 15:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!