Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el Neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, szoktunk beszèlgetni. Lassan itt lenne az ideje elhívni randizni, de van egy gond: mèg szűz vagyok.
Èn az 1. randin mèg biztos nem tudom ,,azt" megtenni, nekem több idő kell ès szerelemben szeretnèm elveszíteni. A lány ráadásul idősebb nálam :/ Neki már volt több kapcsolata is.
Ráadásul vannak fèlelmeim is, mi van ha nem lesz jó, fèlek a korai magömlèstől is :(
Hogyan mondhatnám ezt el Neki? Mi van, ha e miatt nem akar majd randizni? :(
23/F
2017. nov. 7. 08:09
1/6 anonim válasza:
Sehogy, minek szolnal elore? Ez nem betegseg..
2/6 anonim válasza:
Ez nem elso randi elottre valo tema, hanem mar kapcsolatba. Ha eljuttok odaig, akkor majd megbeszelitek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem először csak egy problémára fokuszálj! Elszőr legyen randi, a többi úgyis attól függ.
4/6 anonim válasza:
Első randin nem kell automatikusan a másik ágyában kikötni. Kapcsolatokról biztos beszéltetek, hogy neked még nem volt. Hozzáfűzhetnéd hogy az egyéjszakások sem a te műfajod, sem a szexkapcsolat. Akinek van egy kis agya, az kapcsol. Nem első randin beszélném ezt meg, mert mire az ágyig jutsz lehet hogy feleslegesen tíz-husz ember is megtudja ezt az infot. Nem szégyen egyébként, ne így fogd fel.
5/6 anonim válasza:
Én inkább olyan szemszögből írok, hogy én akarnék akkor is randizni, ha egyébként megvan a közös hang, és az alapvető vonzalom. Tapasztalt nő, és nem mai csirke.
6/6 anonim válasza:
Semmiképp se valld be ezt az első alkalomkor. Biztosan megismerted már valamennyire. Kinéznéd belle hogy már rögtön az elején ágyba vinne? Olyan típusnak ismerted meg?
Ha mégis ezt akarná te megmondod neki, nem akarod elsietni, neked több idő kell, ebből venni fogja a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!