Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után hogy mondjam el a pasinak, hogy többet nem akarok vele talizni?
Nos kicsi telőre szaladtam, mert még nem randiztam, de kb a következő 2 hétben, 4 pasi akar velem talizni...
Őszintén meg mondom, hogy nincs sok kedvem, de már nagyon fűzögetnek....
Sosem voltam olyan típus, hogy randizgatok a pasikkal...Eddig csak egy párkapcsolatom volt :/
És csak előre kérdezlek titeket, hogy ha pl előfordul olyan hogy a 4 közül valamelyik nem jön be, akkor azt randi alatt, vagy utána közüljem vele? De hogyan?
Bocsi ezért a kérdésért, csak már nem tudom hogy kell randizni, pasizni...
Nem rég ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szóval nekem új lesz ez a randizás/ elutasítás dolog majd......
De előre köszönöm a normális válaszokat!!
24 N
Diavolino
És akkor mi van? Írja, hogy most ért véget egy hosszú kapcsolata.
Kérdező, szerintem még ne randizz, ha így állsz hozzá.
Csak pótcselekvésként tekintesz rájuk.
"hogy a 4 közül valamelyik nem jön be,"
Oké, azt a valamelyiket, aki nem jön be, szépen elküldöd. Mondjuk, bocsi, de azt érzem, közöttünk nem igazán működne a kapcsolat.:)
Na és a másik három??? Vidáman randizgatsz velük?? Beosztod őket, páros, páratlan napra és egyet hétvégére?
Nem, igazából írtam is nekik, hogy randizni még nem akarok, csak talizni....
Mert nekem a randi többet jelent, mint egy tali. (vagyis nekem)
A taliban benne lennék, de semmi több.... Így akartam, hogy ha ők többet akarnak, hogy mondjam el nekik hogy én nem? :/
Randi: csakis nyilvános forgalmas helyen, tervezd meg a menekülési utat és annak módját, mondd hogy alszol rá egyet és jelzed ha lesz folytatás. Olyan elérhetőséget adjál meg amiből nem tud rájönni semmire illetve ahol le lehet tiltani.
Én férfi vagyok, de több ranizásban gyakorlott nőtől hallottam sztorikat. Hetekig leveleztek aztá a randin derült ki hogy egy rámenős idióta aki nem ismeri a "NEM" szót, agresszív volt és követni kezdte. Nekem kellett kocsival értemenni. Tiszta krimi.
Szóval légy óvatos és körültekintő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!