Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki hogy szeretem, tetszik nekem, s vele akarok lenni?
Szóval. Nálam fog aludni egy haverom. Rólam tudni kell, hogy én szintén fiú vagyok, és biszexuális. ~! Kérlek téged, hogy ne ez legyen a válaszod terén a mérvadó!! :/ !~
Tehát a lényeg, hogy iszonyatosan tetszik. Róla tudni kell, hogy mások előtt, mint én is, heteronak mutatja magát, de SZERINTEM nem az. olyanok a beszélgetéseink (sajnos csak messengeren) hogy néha már én is meglepődöm :3 .. De tudnom kell, hogy lehetek-e vele, vagy nem... Hogy ez lehet-e több, mint barátság.. Nem tudom pontosan mit érzek iránta.. (egy kis ismertető): Hiányzik mikor nem látom, vagy mikor egy kis idő eltelik, hogy nem beszélgettünk.. Hiányzik a mosolya, a tekintete, ami olyan megbabonázó, és zavarba hozó, hogy az valami elképesztő :3... Mindig az van bennem hogy én ott helyben megcsókolom. :333 olyan szintű vonzalmat érzek iránta amit idáig csak egy fiú iránt, nők részéről rengetegszer volt ilyen :D ... de fiúból csak ez a második. Nagyon szeretném, hogy amikor itt lesz, elmondhassam neki, hogy hogyan érzek iránta, és ha úgy alakul csak egyszer is, de megcsókolhassam... Kérlek.. Mondd meg nekem, HOGYAN mondjam ezt el neki? mit csináljak? mivel készüljek elő? bármilyen részlet, ami fontos lehet, miként legyen? (zene, film, kaja, világítás, környezet, vagy bármi) Mindig olyan nagy a szám, és megmondom mindenkinek amit gondolok, de amikor őt meglátom, inakba száll a bátorságom, és csak nyögve nyelősen beszélgetek mindenről... utána meg csak el vagyok varázsolva egy napon át :33 amikor is jön a következő alkalom, nap, mikor újra látom, szóval egy ördögi, ugyanakkor mámorító körforgás az egész :3 Mesélj nekem, neked mi ötleted van erre? :3
A fiúkra nem jellemző az az érzelgős legjobb-bari kapcsolattartás, mint lányokra. A jó fiú barátok inkább hátbacsapják egymást, úgy becézik egymást, h "de f@asz vagy", stb. Lehet jól érzed, hogy ő nem hetero.
Ha filmet néztek, és kicsit közelebb érsz hozzá, neadjisten nagyon óvatosan, megfontoltan nekidőlsz, és ezt nem fura nézéssel vagy távolodással viszonozza, az jó jel. Esetleg készíthetsz két féle nasit (neki egy tál sós csipszet, neked egy tál paprikásat), és megkínáljátok egymást, vagy beadod a szájába, mittomén. Ha ugyanúgy érez, mint Te, akkor meg fogod érezni a viselkedéséből. Lassan harapja le, a szemedbe néz közben, ő is etetni akar... ilyesmi.
de mindent nagyon óvatosan csinálj. figyelj a reakcióira.
Bizonyosodj meg róla, hogy ő mit gondol a melegekről/biszexuálisokról.
Ha kiderül, hogy őt is érdekel akkor nyíltan mondd el neki úgy ahogy/itt leírtad. Aztán majd meséljél :)
19/bi/L
Uuuu Rendben. :33 Köszönöm a válaszokat. :) Sokat segítettek az elkövetkezendő helyzet elképzeléséhez, de bárki írjon még nyugodtan, mert nagy figyelemmel, és szeretettel olvasom mindenki gondolatait :) A korotokat, nemeteket, és a nemi identitásotokat írjátok oda légyszíves, ha szabad kérni. :3 :)
Egyébként én: 15/bi/F csak hogy mindenki minden részlettel tisztában legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!