Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után hogy mondjam el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után hogy mondjam el a pasinak, hogy többet nem akarok vele talizni?

Figyelt kérdés

Nos kicsi telőre szaladtam, mert még nem randiztam, de kb a következő 2 hétben, 4 pasi akar velem talizni...

Őszintén meg mondom, hogy nincs sok kedvem, de már nagyon fűzögetnek....

Sosem voltam olyan típus, hogy randizgatok a pasikkal...Eddig csak egy párkapcsolatom volt :/

És csak előre kérdezlek titeket, hogy ha pl előfordul olyan hogy a 4 közül valamelyik nem jön be, akkor azt randi alatt, vagy utána közüljem vele? De hogyan?

Bocsi ezért a kérdésért, csak már nem tudom hogy kell randizni, pasizni...

Nem rég ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szóval nekem új lesz ez a randizás/ elutasítás dolog majd......

De előre köszönöm a normális válaszokat!!

24 N

2017. dec. 13. 17:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!! :)

picit félek előre, hogy milyen lesz...nem az én terepem ez :)

2017. dec. 13. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
:)) Az ilyen játszmák végett van, ha bele megy is a nő a kapcsolatba, pár szex után mehet. Úgy is van még pár pasi, akivel ugyanezt megteszi:) Egynek sem hiszem el, hogy lehet benne szemernyi érzés:)
2017. dec. 13. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Hello

Nem olvastam el a valaszokat, de a hozzaallasodat nem ertem. Ok, 4 en randizni akarnak Veled. De Te mit akarsz? Neked ki az igazan szimpi? Miert nem arra fokuszalsz?

Menj el az (elozetes) befutoval randizni, es nezd meg tetszik-e.

Ha o nem er ra a kozeljovoben, akkor gondold vegig, erdekel-e mas amnyira, hogy vele talalkozz.

Miert vagy te koteles mind a 4 el parhuzamosan randizni? Meg mi abban a jo, ha az egyikuk erdekel igazan?

2017. dec. 13. 22:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

nem érdekel még egyik se, csak feltételeztem hogy ha az egyik bejön..de még csak online beszélgetek mindenkivel, szóval így előre már félek hogy mi lesz a talin, ha pl bejön vagy esetleg nem jön be...:)

2017. dec. 14. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Légy egyenes és őszinte az jó útra visz téged..

Őszinteség drága kincs...

Lehet fájni fog neki de ha jó ember tiszteletbe tartja azt ahogyan te érzel....

2021. ápr. 9. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!