Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam el hogy felépülő alkoholbeteg vagyok?
1,5 éve nem ittam, de előtte 3-4 évig nagyon sokat, a végén már napi három-négy üveg bor volt minden nap. Előtte nem voltam szerencsétlen a nőknél, de terápián tanácsolták hogy kerüljem a kapcsolatokat egy darabig és most érzem hogy kész lennék nővel ismerkedni. Én arra gondoltam, hogy valamikor az első-második randi idején, de már lehetőleg csókolózás után. Mostanra rendeződött az életem is, befejeztem az egyetemet, van jó munkám, stb.
Ez amúgy a gyakorlatban azt jelenti hogy nem iszom alkoholt egyáltalán és soha az életben nem is akarok.
26/F
Szerintem pedig mondd el nyugodtan. Akkor lesz már igazán a múltad és nem a jelened, amikor nyugodtan, higgadtan tudsz róla beszélni, bevallani másnak (és magadnak természetesen) a hibákat amiket elkövettél.
Egyébként amikor akarsz, akár első randin is. Én nem vagyok híve ennek a csak a szépet, csak a jót mutassuk magunkból bullshitnek.
Uncsi tesóm nem ivott 8-évig azután felbaxta magát idegileg a nőjével egy veszekedés után...
Matta részeg volt pár napig míg el n vitte a mentő...
-a csaj meg csak lesett...
El kell mondani de nem az első pár randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!