Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondjam el hogy felépülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el hogy felépülő alkoholbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

1,5 éve nem ittam, de előtte 3-4 évig nagyon sokat, a végén már napi három-négy üveg bor volt minden nap. Előtte nem voltam szerencsétlen a nőknél, de terápián tanácsolták hogy kerüljem a kapcsolatokat egy darabig és most érzem hogy kész lennék nővel ismerkedni. Én arra gondoltam, hogy valamikor az első-második randi idején, de már lehetőleg csókolózás után. Mostanra rendeződött az életem is, befejeztem az egyetemet, van jó munkám, stb.

Ez amúgy a gyakorlatban azt jelenti hogy nem iszom alkoholt egyáltalán és soha az életben nem is akarok.

26/F

2018. márc. 7. 21:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem nem kell elmondani, csak fölöslegesen rontanád el a dolgot, meg lelkizés lenne. Ez már a múlt, ebből kigyógyultál, a jelenre és a jövőre tekints, ennyi.
2018. márc. 7. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem pedig mondd el nyugodtan. Akkor lesz már igazán a múltad és nem a jelened, amikor nyugodtan, higgadtan tudsz róla beszélni, bevallani másnak (és magadnak természetesen) a hibákat amiket elkövettél.

Egyébként amikor akarsz, akár első randin is. Én nem vagyok híve ennek a csak a szépet, csak a jót mutassuk magunkból bullshitnek.

2018. márc. 7. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
semmikor
2018. márc. 7. 21:27
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
#2 Szerintem akkor sem életünk legnagyobb hibáiról kell beszélgetni az első randin. #1-gyel értek egyet.
2018. márc. 7. 21:28
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Ne mondd el főleg ne 2. 3. randin, mert megijednek hogy visszaeshetsz. Ugyanis a kísértés mindig lesben áll. Inkább hallgass róla, és valóban ne igyál egyáltalán, úgy nem eshetsz vissza. De ha 1-1 pohárba belekóstolsz akkor ki tudja.. Örülj, hogy van jó munkád és életed. Mivel fiatal vagy, talán az elmúlt 3-4 év még nem látszik meg a megjelenéseden. Az biztos, hogy akinek már volt alkoholista ismerőse vagy családtagja, annál könnyen tiltólistára kerülhetsz, ha elmondod. Ha már 5 éve tiszta vagy, akkor elmondhatod.
2018. márc. 7. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
#4 Miért? :D Tán gondot jelentene neked?
2018. márc. 7. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem megoszthatod azzal, akit komolyabban megismertél, akivel már kialakult egyfajta bizalmi kapcsolat (nem feltétlenül az első csók után). Az sem hátrány, ha nem olyan nővel jössz össze, aki szeret iszogatni.
2018. márc. 7. 21:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk elmentek vacsorázni, akkor simán elmondhatod, hogy te nem iszol alkoholt, mert korábban problémáid voltak vele.
2018. márc. 7. 21:41
 9/13 anonim ***** válasza:
9%
Elég, ha rálehelsz. A cefreszag nem hazudik.
2018. márc. 7. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Uncsi tesóm nem ivott 8-évig azután felbaxta magát idegileg a nőjével egy veszekedés után...

Matta részeg volt pár napig míg el n vitte a mentő...

-a csaj meg csak lesett...

El kell mondani de nem az első pár randin.

2018. márc. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!