Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondjam el hogy felépülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el hogy felépülő alkoholbeteg vagyok?

Figyelt kérdés

1,5 éve nem ittam, de előtte 3-4 évig nagyon sokat, a végén már napi három-négy üveg bor volt minden nap. Előtte nem voltam szerencsétlen a nőknél, de terápián tanácsolták hogy kerüljem a kapcsolatokat egy darabig és most érzem hogy kész lennék nővel ismerkedni. Én arra gondoltam, hogy valamikor az első-második randi idején, de már lehetőleg csókolózás után. Mostanra rendeződött az életem is, befejeztem az egyetemet, van jó munkám, stb.

Ez amúgy a gyakorlatban azt jelenti hogy nem iszom alkoholt egyáltalán és soha az életben nem is akarok.

26/F

2018. márc. 7. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok a "mindig, minden körülmény között mondjunk el mindent őszintén, bármi áron is" típus. De ebben az esetben mégis azt mondom, hogy el kell(ene) majd mondanod a nőnek, akivel összejössz.

Ez, hogy egyáltalán, soha az életben nem akarsz inni, azt jelenti, hogy egy kortyot sem? Mert a gyógyult (felépülő) alkoholbetegek (ahogy olvastam) egy kortyot sem jó, ha isznak, soha. Akkor pedig hogy védenéd ki az alkalmi, ritka alkalmi alkohol fogyasztást, pl. nyári melegben egy sör, szülinapon egy martini, ilyenek?

Úgy értem, ha előbb nem, de akkor magyarázkodnod kellene, mert nyilván bármi jobb, mintha elcsábulnál egy kortyra is.

Bár, az is pálya lehet, hogy annyit mondasz, "nem iszom alkoholt". Minden magyarázat nélkül.

2018. márc. 8. 09:18
 12/13 A kérdező kommentje:

11:

A kultúrába elképesztően bele van ágyazva az alkoholfogyasztás és a jövőben is ugyanúgy védeném ki azokat amiket írtál, ahogy az elmúlt 1,5 évben.

Magamtól nem kívánom meg az alkoholt ("nagy nyári melegben egy hideg sör"), ha pedig kínálnak vele, akkor azt mondom hogy "Köszi, de ma nem iszom". Ennyi.

2018. márc. 8. 09:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, bele van épülve, de amúgy szerintem semmi gond vele, amíg valaki tudja, mennyi az elég.

Nálunk amúgy a férjem teljesen absztinens (nem azért, amiért te, hanem mert ő eleve soha nem kíván egy kortyot sem, talán 19 évesen ivott utoljára, akkor is egy pohár sörre volt kalibrálva.)

Én ettől függetlenül ha megkívánom, megiszom egy pohár sört nyáron, ez pedig őt nem zavarja.

2018. márc. 8. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!