Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg, hogy ne hozzon ajándékot?
Figyelt kérdés
Randizni fogok valakivel és a férfiak ilyenkor mindig csokit vagy virágot szoktak adni. Nos, én utálom, ha megajándékoznak. Ezt hogy mondhatnám el neki?
Mi van, ha nem is akar semmit adni és akkor be fogok égni ?
2018. máj. 28. 20:44
1/4 anonim válasza:
Ne mondj semmit, mert nagyon kínos helyzetbe hozod magad.
Mit tudsz tenni? Ne utáld az ajándékokat! Ha kapsz valamit, köszönd meg! Ennyi.
2/4 anonim válasza:
Nem szeretek ajándékokat kapni én sem.
Megszoktam mondani amikor már érzem hogy nincs belőle sértődés hogy ezt hanyagoljuk inkább
3/4 peca1000 válasza:
Én soha nem vittem semmit, hiszti sem volt emiatt.
Nem alkalmat ünneplünk, csak ismerkedünk.
ffi/41
4/4 anonim válasza:
Én egyetlen dolgot közöltem előre minden ismerkedős partneremmel. Annyit mondtam: most aranyos, szimpatikus és cuki nő benyomását keltem, de a mindennapokban nem vagyok annyira egyszerű eset. Mindnek megmondtam, hogy ezt jól gondolja végig. Megfogadták. De a virág, csoki, ajándék az az ő dolga, nem kell elébe menni. Ha visz, megmondod, hogy kedves, de nem kedveled az ilyen ajándékokat. Ne vedd el mástól a választás/döntés szabadságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!