Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek milyen kellemetlen, megalázó dolgok fordultak elő randi (akár első randi) alatt, amelyek tönkretették az alkalmat és akár a kapcsolatot?
16. :O:O
Meg a lángosos...hát nem csodálom, hogy itt pár ember sokszor dühös és már elege van.
Első netes találkozó volt. A srác úgy dadogott, hogy alig bírt egy mondatot kinyögni, én nem hittem, hogy ilyen létezik. Sajnáltam, mert erről nem tehet...szóval adni akartam egy esélyt. Aztán randi felénél beszólt a külsőmre, nem is egyszer, hogy neki én kövér vagyok (38-40-es ruhát hordtam akkoriban), szóval társaságban, nyilvánosan ne járjunk, de lehetne valami. Mondtam, hogy nem. Azért búcsúnál még bepróbálkozott, nem ülnék-e be az autójába, elvinne egy körre. Akkor esett le, hogy autóval van, pedig végig alkoholt ivott, sört és rövidet is.
# 17
Komolyan felidegesített csak attól, hogy olvastam. Én olyat szóltam volna be neki, hogy soha többé ne merjen nőhöz szólni. :D
Nahát, ehhez képest az enyém egy grál lovag volt: Első randi Pesten (mindketten 100 km-re levő vidéki városból utaztunk fel.) Elvitt a Gerbaud cukrászdába egy kávéra, ő fizetett, még a széket is betolta alám. Viszont a kávét szürcsölve itta. Nekem ennyi elég volt.
De lehet, hogy egyre lejjebb megy ez a dolog, mert akkor kilencvenes évek eleje volt, ahogy kiveszem, azóta csak romlott a színvonal.
Első randin 15 perccel a tali időpontja után felhívott a hölgy, hogy van 2 opció:
A) Jegeljük a mai éttermi találkozót
B) Elmegyek vele süteménykóstolóra, mert a barátnője születésnapjára szeretne valami finom sütit venni és kiment a fejéből.
Már itt elkönyveltem magamban, hogy egyik rossz tulajdonsága a feledékenység. Kereken 1 percet késtem, az új helyszín közelében sajnos nem volt szabad parkoló. Nagyon nem díjazta, hogy pontatlan vagyok és ezt szóvá is tette, ekkor még ezt betudtam poénnak.
Bementünk kikérte az étlapon szereplő 56 féle sütit, mindegyikből 1 villányit kóstolt, én a kedvencemből fogyasztottam 1 db óriás méretű gesztenyés tiramisut (670Ft de nem sikerült legyűrnöm, túl tömény volt éhgyomorra).
Itt már furcsálltam mi van, elvileg a kedvenc helye, akkor miért kéri ki a teljes vertikumot...
69 emberre tervezte a bulit, majd rám mosolygott oké lehet szó 70-ről is, attól függően, hogyan alakul a mai randink, és ismét egy sejtelmes mosoly.
Végül 4 félét választott ki, mindegyikből 35db-ot kért, végösszeg mennyiségi kedvezménnyel 98 200Ft.
A nagy semmiből hirtelen megkaptam a leba***szást, amiért messze parkoltam, de mivel jól nézett ki ezt még elnéztem neki. Nyugtatásképpen közöltem vele, mire becsomagolják a sütiket és elintézi a számlát addigra visszaérek a kocsival.
Hát erre kipukkadt nála a valóságot és a képzelt világát elválasztó vékonyka buborék... Olyan őrjöngésbe kezdett, mintha 50 éves házasok lennénk!
Jött a szokásos neked csak arra kellenék szöveggel, zárójelesen megjegyzem még arra sem kellene miután megismertem!
Kifizettem a fogyasztásomat és elköszöntem, neten még rám írt valami acsarkodó szöveget, illetve a barátját dicsőítette, hogy csak egy telefonjába került és máris ment neki segíteni, mert Ő EGY IGAZI FÉRFI, velem ellentétben!
Nah bumm a nap végére kiderült, hogy párkapcsolata van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!