Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz az, hogy szájon pusziltam a pasit első találkozáskor randi végén?
Figyelt kérdés
Miután megpusziltam ő már a nyelvet bedugta a számba. Aztán mondta hogy ne csináljam mert felizgul és a randi után nem is keresett soha még az emailomra se válaszol. Lehet, hogy csak vonzalmat érzett irántam? Ha nem akarta volna akkor el is fordíthatta volna a fejét mielőtt megcsókolom. Vagy lehet hogy azért nem keres mert nem voltam neki szimpatikus?
22 L
2018. máj. 19. 18:20
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, és nem tudhatjuk, miért nem jöttél be neki.
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt már én sem tudom meg mert vissza sem ír . Bunkóság
2018. máj. 19. 18:32
4/11 anonim válasza:
Semmit nem érzett irántad, és nem akar lefektetni. Nem bunkóság, hogy nem jelentkezik egy ráakaszkadó nőnél.
5/11 anonim válasza:
Nyugi en sok pasinak nem jovok be...
Csak a legjobbaknak! 😡😁
7/11 anonim válasza:
Lehet hirtelen elkapta a hév a csóknál, és nem tudta visszatartani, de nem vonzódik annyira hozzád, hogy akarjon folytatást.
Velem is volt már hasonló, hogy belementem egy csajjal csókolózásba, sőt szexbe is, mert rámjött a kanosság, de utána rájöttem, hogy igazából nem akarok az illetőtöl semmit a továbbiakban.
8/11 anonim válasza:
Szóval teherbe ejtetted és otthagytad 😊😊
10/11 anonim válasza:
Kis fiu... szuz .. beijedt tul gyors voltal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!