Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Részemről nagyon gáz lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részemről nagyon gáz lenne ha megmondanám neki hogy a barátja kell?

Figyelt kérdés
A héten megismertem egy srácot egy egyetemi buliban. Másnap randira hívott, amit el is fogadtam és eléggé vártam is, mivel régóta nem volt randevúm senkivel. (22 vagyok) A srác a megbeszélt helyen és a megbeszélt időpontban várt rám az egyik haverjával... aztán amikor odaértem - kocsival vitt a tesóm - megláttam a srác haverját és szinte felrobbant a levegő kettőnk között. Gyönyörű kék szemek, sötétbarna haj, kicsit macis de pont úgy ahogy én imádom. Fantasztikus mosoly és még a hangja is passzolt ahhoz amit valaha is elképzeltem. Szóval elég kellemetlen volt számomra, hogy a két fiút összehasonlítva a randipartnerem a kanyarban sem volt a barátjához képest, ez a srác viszont egy álom számomra. Elvileg ő 23 éves, a randipajtim meg 24. Most mit tehetnék? Az egész randevún totál kellemetlenül éreztem magam (a nekem tetsző srác nem sokáig volt velünk, ő csak valami üzleti dolgot beszélt meg a randitársammal) és nem mertem a srácról kérdezősködni, nehogy kiderüljenek a szándékaim. Viszont ez a fiú már régóta odavan értem, beszéltünk már Facebookon is és néha az egyetemen is. Fair lenne ha közölném vele hogy nekem a barátja lenne a megfelelő és nem ő? Szerintetek? Privátban is írhattok. :) 22/L
2018. máj. 12. 19:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

"Tetszik egy srác, a másik nem és náci meg anyagias vagyok. :D Hát ez óriási. Ilyen férfiakat, jó ég... "Férfiak" :)"

A nácikhoz pusztán hasonlítottalak, és hogy még nem vagy anyagias, hát te dicsekszel már a második hozzászólásban, hogy üzletember a csávó, ez nekem pl. egyáltalán nem számítana egy nőnél, soha nem néztem az anyagi helyzetét a másiknak, annyira leszarom...

"Már komolyan bánom a kérdésem, nem hittem volna hogy ennyi anyaszomorító közli velem hogy egy ribi vagyok :D "

Anyaszomorító max te vagy, az hogy ribi vagy nem mondtam, de van benne valami...

"Jó nő vagyok" "Sokan megvesznek utánam"

Hát biztos nem az eszedért szeretnek.

2018. máj. 12. 20:53
 22/29 anonim ***** válasza:
#19: Viszont kis ember nagy bottal jár!
2018. máj. 12. 20:54
 23/29 anonim ***** válasza:
77%

Vannak itt beszédes dolgok a szövegben. Eleinte még úgy voltam, hogy finoman közöld a sráccal, hogy nem érzed úgy, hogy közöttetek működne, de eléggé kimutattad a fogad fehérjét néhány válasz után már.

"Sokan megvesznek utánam" - Akkor miért nem volt randid senkivel régóta?

"Minek jöjjek össze egy csicskával, igazából csak szánalomból mentem el vele randizni." - Erre pontosan mi szükség is volt, ha amúgy egyáltalán semmit nem akartál tőle, sőt még csicskának is tartod? (istenem, de egy proli jelző...)

"tudjátok a külső már azért tükröz némi belsőt is :)" - Hát pont nem tükröz semmit. Sőt, a nagyon vonzó emberek sok esetben jóval lenézőbbek, arrogánsabbak másokkal szemben és abszolút mértékben önérdekűek. Kb. mint te ahogy kiderült időközben.

Bár nekem mindegy mit csinálsz, csináld ahogy gondolod.

De azon nem ártana elgondolkodnod, hogy fordított esetben, ha pl. az álomlovagoddal mennél el randizni valamikor és összefutnátok egy barátnőddel majd a férfinak már a barátnőd kellene, téged pedig a hátad mögött elmondana minden életképtelen, unalmas, csicska csajnak akivel inkább csak szánalomból találkozott az hogy esne?

2018. máj. 12. 21:12
 24/29 anonim ***** válasza:
Buta tyúk vagy... Remélem, mindkettő lepattint!
2018. máj. 12. 21:27
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként meg üzletember a szépfiú, egyetemre jár ő is"

Neee :DD 23 évesen hogy nevezhetsz valakit üzletembernek? Meg ez a "csak valami üzleti dolgot beszélt meg a randitársammal" :DDDDD Mit? Megkérte hogy vegyen neki a suli büfében hotdogot? Az én apám, na ő üzletember, nagyon komoly üzleteket köt, de már 50 éves! :) 23 évesen legjobb esetben is közgazdász hallgatóról lehet szó, vagy vmi business schoolosról, de nem üzletemberről

2018. máj. 12. 21:44
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak arra vigyázz, nehogy egy patron ürítés legyél a srác barátjánál!
2018. máj. 12. 22:25
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy jobban tetszik a másik srác, nem kellene ilyen gusztustalanul megnyilvánulni az elsőről. Ha nem akarsz tőle semmit, és csak ilyen szánakozva tudsz róla beszélni, akkor szívességet teszel neki, ha megmondod, hogy nem jön be neked, nem érzed, hogy köztetek bármi kialakulhatna.

Nem hinném, hogy a barátját érdekelnéd még ezek után. Hiszen írod, hogy akivel randiztál, az régóta oda van érted. Nyilván tudja az „üzletember”, hogy a barátjának te mennyire tetszel, és össze akart volna veled jönni, ezért nem fog veled kezdeni.

2018. máj. 12. 23:04
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nő vagyok, de nekem is kinyílt a bicska a zsebemben a stílusodtól. :D Szerintem csak provokálni jöttél ide. Ismerek 2-3 hasonló kaliberű lányt mint te, egyik sem lett boldog nő, mire betöltötte a 30-at. Kicsit embereld meg magad, ugyanis pontosan azt kapod vissza, amit beleraksz az életedbe. Ha másokat csicskázol és lenézel, ne lepődj meg, ha majd veled is így bánnak 10-15 év múlva. Netalántán a leendő gyerekedet fogják csicskázni. :)
2018. máj. 13. 11:03
 29/29 anonim ***** válasza:
Csak szerencsétlen srácot sajnálom, akivel randiztál, mivel ő nyilván többet akar tőled, de nem is sejti, hogy milyen vagy. Mondjuk ha valaki igazán megismer téged, akkor nem csodálom, hogy régóta nem jött össze neked még egy randi sem. Sokat kell még tanulnod az életről, az emberekkel való bánásmódról, és szerintem korai még neked egy normális emberrel való kapcsolat.
2018. máj. 13. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!