Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Részemről nagyon gáz lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részemről nagyon gáz lenne ha megmondanám neki hogy a barátja kell?

Figyelt kérdés
A héten megismertem egy srácot egy egyetemi buliban. Másnap randira hívott, amit el is fogadtam és eléggé vártam is, mivel régóta nem volt randevúm senkivel. (22 vagyok) A srác a megbeszélt helyen és a megbeszélt időpontban várt rám az egyik haverjával... aztán amikor odaértem - kocsival vitt a tesóm - megláttam a srác haverját és szinte felrobbant a levegő kettőnk között. Gyönyörű kék szemek, sötétbarna haj, kicsit macis de pont úgy ahogy én imádom. Fantasztikus mosoly és még a hangja is passzolt ahhoz amit valaha is elképzeltem. Szóval elég kellemetlen volt számomra, hogy a két fiút összehasonlítva a randipartnerem a kanyarban sem volt a barátjához képest, ez a srác viszont egy álom számomra. Elvileg ő 23 éves, a randipajtim meg 24. Most mit tehetnék? Az egész randevún totál kellemetlenül éreztem magam (a nekem tetsző srác nem sokáig volt velünk, ő csak valami üzleti dolgot beszélt meg a randitársammal) és nem mertem a srácról kérdezősködni, nehogy kiderüljenek a szándékaim. Viszont ez a fiú már régóta odavan értem, beszéltünk már Facebookon is és néha az egyetemen is. Fair lenne ha közölném vele hogy nekem a barátja lenne a megfelelő és nem ő? Szerintetek? Privátban is írhattok. :) 22/L
2018. máj. 12. 19:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Kedves #8-as :) Látod, ezért sem lesz barátnőd :) Nektek ez a szlogen, hogy a pénzre megyünk... nem lehet senki szerelmes első látásra, mert akkor azonnal a pénzre megy. Minek jöjjek össze egy csicskával, igazából csak szánalomból mentem el vele randizni. De mit érnék el vele? 24 évesen szűz, 1 hónapos kapcsolatai voltak, abból sem valami sok. Éjjel-nappal tanul meg gépezik, ez az élete. Ellenben a másik srácnak van szexuális kisugárzása, látszik rajta hogy ért a nőkhöz. Ahogy mosolygott rám már attól elolvadtam, a másik fiú azonban nem tudott levenni a lábamról semmivel. Sajnos én ilyen vagyok, az a pasi kell akitől a lélegzetem is eláll, nem egy olyan akinek megalszik a tej a szájában és hülyeségeket kérdez tőlem órákon át. Mindenki a legjobbat akarja magának, így én is. Nekem Ő kell, nem a barátocskája. Már beszélgetünk Facebookon és tényleg olyan mint amilyennek elképzeltem. Ha elhív randizni, semmi nem fog érdekelni és azonnal igent mondok, ha tetszik a barátjának, ha nem.
2018. máj. 12. 20:25
 12/29 anonim ***** válasza:
36%
Ezt még ki is hagytam "tudjátok a külső már azért tükröz némi belsőt is :)" - ez a legundorítóbb amit írtál, áshatod el magad. 70 évesen is jusson majd eszedbe ez a mondat, amikor majd te sem fogsz jól kinézni.
2018. máj. 12. 20:27
 13/29 anonim ***** válasza:
25%

Először is csicska max te vagy, anyáznék legszívesebben, de ő ezt nem érdemli, nem tehet róla hogy ekkora csicska lánya lett valószínűleg.

"Nektek ez a szlogen, hogy a pénzre megyünk... "

Mi legyen a "szlogenünk" te nagyon okos, ha te is már ezt említed szinte elsőként a külső után, hogy üzletember és egyetemista (kultúrsovinizmus is).

2018. máj. 12. 20:33
 14/29 A kérdező kommentje:
#12-es miért vagy ekkora nőgyűlölő? :) A te fejedben létező hülyeségek alapján ítélsz meg mindenkit, köztük engem is :D Nem csoda ha sosem találsz senkit.
2018. máj. 12. 20:33
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nőgyűlölő, csak a magadfajtákat utálom, akik csicskának minősítenek más embert, pusztán genetika miatt, mivel vagy te különb mondjuk egy nácinál (tudod mi az picinyem?), ugyanúgy genetika alapján bélyegzel másokat, egy szégyen vagy.
2018. máj. 12. 20:36
 16/29 anonim ***** válasza:
Ostoba tyúk vagy. Anyagias.
2018. máj. 12. 20:36
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a gond, hogy a "jobbat" választod félreértés ne essék, a tudatlanságoddal, empátia teljes hiányával van a gondunk, hogy nem kéne bántani a másikat genetika miatt.
2018. máj. 12. 20:42
 18/29 A kérdező kommentje:
Tetszik egy srác, a másik nem és náci meg anyagias vagyok. :D Hát ez óriási. Ilyen férfiakat, jó ég... "Férfiak" :) Nem csodálom hogy folyamatosan itt osztjátok az észt GyK-n, mert ha ki kell menni a panelből már nincs ekkora szátok :))))) Már komolyan bánom a kérdésem, nem hittem volna hogy ennyi anyaszomorító közli velem hogy egy ribi vagyok :D Hozzáteszem, hogy még senkitől nem kaptam meg ezt, de itt a GyK-n mondjuk másra nem is nagyon számíthattam. :) Hát mindegy, azt csinálok amit akarok, ti meg elmehettek a ...... :) Oda :) Jó nő vagyok, ritkán dobom el az agyam úgy egy pasitól ahogy Tőle. Sokan megvesznek utánam, de ennyire még tényleg nem tetszett meg senki. Ne legyek már én a náci meg a nem tudom mi...
2018. máj. 12. 20:43
 19/29 anonim ***** válasza:
31%
Isten nem ver bottal te pojáca.
2018. máj. 12. 20:45
 20/29 A kérdező kommentje:
#19-es ez igaz rád is ;)
2018. máj. 12. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!