Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részemről nagyon gáz lenne ha megmondanám neki hogy a barátja kell?
Figyelt kérdés
A héten megismertem egy srácot egy egyetemi buliban. Másnap randira hívott, amit el is fogadtam és eléggé vártam is, mivel régóta nem volt randevúm senkivel. (22 vagyok) A srác a megbeszélt helyen és a megbeszélt időpontban várt rám az egyik haverjával... aztán amikor odaértem - kocsival vitt a tesóm - megláttam a srác haverját és szinte felrobbant a levegő kettőnk között. Gyönyörű kék szemek, sötétbarna haj, kicsit macis de pont úgy ahogy én imádom. Fantasztikus mosoly és még a hangja is passzolt ahhoz amit valaha is elképzeltem. Szóval elég kellemetlen volt számomra, hogy a két fiút összehasonlítva a randipartnerem a kanyarban sem volt a barátjához képest, ez a srác viszont egy álom számomra. Elvileg ő 23 éves, a randipajtim meg 24. Most mit tehetnék? Az egész randevún totál kellemetlenül éreztem magam (a nekem tetsző srác nem sokáig volt velünk, ő csak valami üzleti dolgot beszélt meg a randitársammal) és nem mertem a srácról kérdezősködni, nehogy kiderüljenek a szándékaim. Viszont ez a fiú már régóta odavan értem, beszéltünk már Facebookon is és néha az egyetemen is. Fair lenne ha közölném vele hogy nekem a barátja lenne a megfelelő és nem ő? Szerintetek? Privátban is írhattok. :) 22/L2018. máj. 12. 19:39
11/29 A kérdező kommentje:
Kedves #8-as :) Látod, ezért sem lesz barátnőd :) Nektek ez a szlogen, hogy a pénzre megyünk... nem lehet senki szerelmes első látásra, mert akkor azonnal a pénzre megy. Minek jöjjek össze egy csicskával, igazából csak szánalomból mentem el vele randizni. De mit érnék el vele? 24 évesen szűz, 1 hónapos kapcsolatai voltak, abból sem valami sok. Éjjel-nappal tanul meg gépezik, ez az élete. Ellenben a másik srácnak van szexuális kisugárzása, látszik rajta hogy ért a nőkhöz. Ahogy mosolygott rám már attól elolvadtam, a másik fiú azonban nem tudott levenni a lábamról semmivel. Sajnos én ilyen vagyok, az a pasi kell akitől a lélegzetem is eláll, nem egy olyan akinek megalszik a tej a szájában és hülyeségeket kérdez tőlem órákon át. Mindenki a legjobbat akarja magának, így én is. Nekem Ő kell, nem a barátocskája. Már beszélgetünk Facebookon és tényleg olyan mint amilyennek elképzeltem. Ha elhív randizni, semmi nem fog érdekelni és azonnal igent mondok, ha tetszik a barátjának, ha nem.
2018. máj. 12. 20:25
12/29 anonim válasza:
Ezt még ki is hagytam "tudjátok a külső már azért tükröz némi belsőt is :)" - ez a legundorítóbb amit írtál, áshatod el magad. 70 évesen is jusson majd eszedbe ez a mondat, amikor majd te sem fogsz jól kinézni.
13/29 anonim válasza:
Először is csicska max te vagy, anyáznék legszívesebben, de ő ezt nem érdemli, nem tehet róla hogy ekkora csicska lánya lett valószínűleg.
"Nektek ez a szlogen, hogy a pénzre megyünk... "
Mi legyen a "szlogenünk" te nagyon okos, ha te is már ezt említed szinte elsőként a külső után, hogy üzletember és egyetemista (kultúrsovinizmus is).
14/29 A kérdező kommentje:
#12-es miért vagy ekkora nőgyűlölő? :) A te fejedben létező hülyeségek alapján ítélsz meg mindenkit, köztük engem is :D Nem csoda ha sosem találsz senkit.
2018. máj. 12. 20:33
15/29 anonim válasza:
Nem vagyok nőgyűlölő, csak a magadfajtákat utálom, akik csicskának minősítenek más embert, pusztán genetika miatt, mivel vagy te különb mondjuk egy nácinál (tudod mi az picinyem?), ugyanúgy genetika alapján bélyegzel másokat, egy szégyen vagy.
17/29 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, hogy a "jobbat" választod félreértés ne essék, a tudatlanságoddal, empátia teljes hiányával van a gondunk, hogy nem kéne bántani a másikat genetika miatt.
18/29 A kérdező kommentje:
Tetszik egy srác, a másik nem és náci meg anyagias vagyok. :D Hát ez óriási. Ilyen férfiakat, jó ég... "Férfiak" :) Nem csodálom hogy folyamatosan itt osztjátok az észt GyK-n, mert ha ki kell menni a panelből már nincs ekkora szátok :))))) Már komolyan bánom a kérdésem, nem hittem volna hogy ennyi anyaszomorító közli velem hogy egy ribi vagyok :D Hozzáteszem, hogy még senkitől nem kaptam meg ezt, de itt a GyK-n mondjuk másra nem is nagyon számíthattam. :) Hát mindegy, azt csinálok amit akarok, ti meg elmehettek a ...... :) Oda :) Jó nő vagyok, ritkán dobom el az agyam úgy egy pasitól ahogy Tőle. Sokan megvesznek utánam, de ennyire még tényleg nem tetszett meg senki. Ne legyek már én a náci meg a nem tudom mi...
2018. máj. 12. 20:43
19/29 anonim válasza:
Isten nem ver bottal te pojáca.
20/29 A kérdező kommentje:
#19-es ez igaz rád is ;)
2018. máj. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!