Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részemről nagyon gáz lenne ha megmondanám neki hogy a
barátja kell?
Figyelt kérdés
A héten megismertem egy srácot egy egyetemi buliban. Másnap randira hívott, amit el is fogadtam és eléggé vártam is, mivel régóta nem volt randevúm senkivel. (22 vagyok) A srác a megbeszélt helyen és a megbeszélt időpontban várt rám az egyik haverjával... aztán amikor odaértem - kocsival vitt a tesóm - megláttam a srác haverját és szinte felrobbant a levegő kettőnk között. Gyönyörű kék szemek, sötétbarna haj, kicsit macis de pont úgy ahogy én imádom. Fantasztikus mosoly és még a hangja is passzolt ahhoz amit valaha is elképzeltem. Szóval elég kellemetlen volt számomra, hogy a két fiút összehasonlítva a randipartnerem a kanyarban sem volt a barátjához képest, ez a srác viszont egy álom számomra. Elvileg ő 23 éves, a randipajtim meg 24. Most mit tehetnék? Az egész randevún totál kellemetlenül éreztem magam (a nekem tetsző srác nem sokáig volt velünk, ő csak valami üzleti dolgot beszélt meg a randitársammal) és nem mertem a srácról kérdezősködni, nehogy kiderüljenek a szándékaim. Viszont ez a fiú már régóta odavan értem, beszéltünk már Facebookon is és néha az egyetemen is. Fair lenne ha közölném vele hogy nekem a barátja lenne a megfelelő és nem ő? Szerintetek? Privátban is írhattok. :) 22/L
Nem kell az orrára kötnöd a miértet, csak annyit írj, hogy sajnálod, de nem.
A barátjának meg írj, hogy szeretnél találkozni vele, de csak kicsit később, hogy ne (nagyon) bántsátok meg a másik fiút.
2018. máj. 12. 19:45
2/29 anonim válasza:
Abszolút korrekt, ha jó haverok, túl tud majd lépni rajtad.
Ha szépen tálalod, nem lesz gond.
2018. máj. 12. 19:45
3/29 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy ez a fiú nagyon kis magának való és szerintem vérig sértődne ha elmondanám neki, hogy a barátját akarom. Főleg, hogy elvileg kiskoruk óta legjobb barátok... Ah, nehéz ez így. Azon gondolkodtam, hogy elkezdek beszélgetni a sráccal chaten, de nem tudom hogy tudnám kiiktatni ezt a fiút és lehetőleg úgy, hogy ne nagyon bántsam meg.
2018. máj. 12. 19:49
4/29 anonim válasza:
Gáz, de csináljad, nekem is ez az egyik ok a millió közül hogy nem lesz barátnőm, élet szívás, csak a külsőséget nézitek, most is csak arról volt szó az írásodban, mint ok.
2018. máj. 12. 20:00
5/29 anonim válasza:
"a randipartnerem a kanyarban sem volt a barátjához képest, ez a srác viszont egy álom számomra. " - Undorító, nem is ismered a gyereket, de a kanyarban sincs mi? Szégyen, legalább akkor ne hitegetnéd, minek randizol vele ha nem tetszik?
2018. máj. 12. 20:04
6/29 A kérdező kommentje:
#4: Ha több millió ok létezik amiért nem lesz nőd, akkor szerintem nagy bajok lehetnek veled. :) És az #5-ösnek is mondom: Nem, nem csak a külsőt néztem. Egy intelligens, ápolt férfi volt. Sajnos a srác akihez eredetileg mentem tényleg nem volt hozzá képest sehol, pedig magasabb is egy kicsit nála... Ha ez a fiúka nem lett volna ott ahol mi, akkor most nem lenne ilyen problémám. Egyébként meg üzletember a szépfiú, egyetemre jár ő is. Szóval tudom nagyon jól hogy a férfiak elméjében ez a sztereotípia él, hogy csak a külsőségekre megyünk... tudjátok a külső már azért tükröz némi belsőt is :) És hallottam ahogy beszélgettek, eléggé meggyőzött... :)
2018. máj. 12. 20:10
7/29 anonim válasza:
Ha jó barátok, gondolom, a randipartnered áradozott neki rólad, tehát a kiszemelted tudja, hogy a barátja mennyire rád van kattanva. Ennek tükrében elég gáz lenne a részéről, ha összejönne veled. Te sem vennéd jó néven, ha ez a srác azt mondaná, hogy neki a te legjobb barátnőd jön be, majd összejönnének.
2018. máj. 12. 20:10
8/29 anonim válasza:
#4: Ha több millió ok létezik amiért nem lesz nőd, akkor szerintem nagy bajok lehetnek veled. :) És az #5-ösnek is mondom: Nem, nem csak a külsőt néztem. Egy intelligens, ápolt férfi volt. Sajnos a srác akihez eredetileg mentem tényleg nem volt hozzá képest sehol, pedig magasabb is egy kicsit nála... Ha ez a fiúka nem lett volna ott ahol mi, akkor most nem lenne ilyen problémám. Egyébként meg üzletember a szépfiú, egyetemre jár ő is. Szóval tudom nagyon jól hogy a férfiak elméjében ez a sztereotípia él, hogy csak a külsőségekre megyünk... tudjátok a külső már azért tükröz némi belsőt is :) És hallottam ahogy beszélgettek, eléggé meggyőzött... :)
"Ha több millió ok létezik amiért nem lesz nőd, akkor szerintem nagy bajok lehetnek veled. :) " - Nem mindenki lehet olyan tökéletes, mint te... Nekem nem lesz barátnőm, viszont van más is az életben.
"Egyébként meg üzletember a szépfiú, egyetemre jár ő is. Szóval tudom nagyon jól hogy a férfiak elméjében ez a sztereotípia él, hogy csak a külsőségekre megyünk..."
Hát nem csak a kinézetre mentek tényleg, hanem a pénzre is igazad van, hozzáteszem ez is külsőség, nem belső.
2018. máj. 12. 20:17
9/29 anonim válasza:
Szerintem nagyon ocsmány dolog lenne, ha megmondanád, mondjuk hogy ha tényleg jó barátok, akkor a randipartnered előbb-utóbb úgyis megtudná, hogy a másik csávó kell neked. Viszont meglehet, hogy neki meg te nem kellesz, vagy nem fogja miattad felrúgni a barátságot, így előfordulhat, hogy két szék között a padlóra ülsz.
2018. máj. 12. 20:18
10/29 anonim válasza:
Nem lenne tőled szép dolog. Ha lekoptatod a mostanit és a haverjára ráhajtasz, ő valószínűleg nem lesz rád vevő. Ha emberi értékrendje van, akkor a barátságot előrébb fogja sorolni mint egy párkapcsolatot, vagy hogy csak megfektessen. Ha nem érzed azt hogy a mostani az igazi, akkor mondd meg neki és ne húzd az agyát. De abban ne reménykedj hogy a havert megszerzed. Majd fog jönni úgyis más férfi az életedbe. F/28
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!