Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Életem legnagyobb hibáját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem legnagyobb hibáját készülök elkövetni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.

Sajnos elég szegény családból származom, a sulit abba kellett hagynom hogy dolgozni menjek. Egy boltban dolgozom arufeltoltokent.

-sokat csalódtam a férfiakban. Volt egy 3 éves kapcsolatom, ő megcsalt és meg is vert. Nehézen léptem ki belőle.

Utána volt meg egy , ő is megcsalt.

Most van egy nálam 24évvel idősebb férfi aki udvarol nekem, nagyon oda van értem. O gazdag , sok penze van. Részben ezért is kezdtem el vele találkozgatni.

2-3hete randizgatunk, nem mászott ram. De viszont tegnap megcsókolt, simogatott itt-ott. Megmondom őszintén beindultam.

De közben felek, hogy ha neggondolom magam akkor megtudják ezt rólam.

Vagy csak az egész hogy ilyen idős.

Nyilván nem almaim pasija kulsore, de nem taszít. Kezdem benne látni a szepet.

Nagy hiba ez az egesz ?

2018. ápr. 15. 08:27
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
A te életed. Mindegy mit csinálsz valaki úgyis talál majd kivetnivalót benne. Szóval csináld ami téged boldoggá tesz.
2018. ápr. 15. 08:29
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem nagyobb hiba egy idos emberrel osszejonni, mint olyanokkal lenni, akik megcsalnak es megvernek. Ha ez az idosebb ember normalis es jol is erzed magad vele, akkor hajra. De azert azt ne felejtsd el, hogy nem ez az egyetlen lehetoseged, a fiatalok kozott is vannak normalisak, es 20 evesen meg elotted is ott az elet, nem muszaj neked sem arufeltoltonek maradnod.
2018. ápr. 15. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem óriási a korkülönbség és ez problémát fog okozni a későbbiekben.

De neked kell dönteni.

2018. ápr. 15. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaz de apénz sok nőnek kecsegtető :D

Mint a kérdezőnek is hisz rézben a sok pénze miatt kezdett el vele tlálkozgatni

2018. ápr. 15. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Elég embertelen dolognak tartom, hogy a pénz ennyire meghatározó, de inkább hagyjuk, igyekszem jó tanácsot adni.

Mik a céljaid? Házasság, otthagyni a nyavalyás munkádat és mondjuk szülni két gyereket? Ha igen, akkor szerintem te is tudod, hogy hogyan kell viselkedned ebben az esetben, mik az előnyök, hátrányok. Nem biztos, hogy olyan szar élet lenne ez, inkább amolyan oké, egész jó. Az is lehet, hogy mivel nem vagy jó emberismerő ezért az általad elérhető legmagasabb boldogsági szint az elég jó, más esetben csak szenvednél.

Ha ennél romantikusabb vagy és neked egy igazi nagy szerelem kell akkor is adnék esély, hiszen azt mondod beindultál. Ez azért számít valamit. Ne akard már az elején eldönteni, hogy ez most jó lesz vagy nem, mert nem lehet előre látni a jövőt. Az előző kapcsolataidnál is gondolom már előre elképzeltél minden szépet és jót aztán nem lett belőlük semmi. Ne álmodozz, ne rettegj, ne kombinálj előre, mert nem tudhatod mi lesz. Csináld azt, ami éppen akkor jól esik, persze a tisztesség határain belül.

"De közben felek, hogy ha neggondolom magam akkor megtudják ezt rólam."

Kik tudják meg? És ki nem szarja le? De most őszintén, ha egy húsz évessel dugnál akkor is a fél falu elhordana mindennek, mert az emberek ilyenek. Ha húsz éves gazdag fiúval randiznál arra is húznák a szájukat. Bármit teszel, úgyis lesz, aki elítél, szóval ezzel kár foglalkozni.

Ha még párszor randiztok és lefekszetek annak az ég egy adta világon semmilyen következménye nem lesz. Ne kombináld túl. A régi hibáidat ne kövesd el, ne legyél gyenge, óvatlan, szerintem te is tudod, hogy mik miatt keveredtél össze ilyen fiúkkal.

Arra azért figyelj, hogy attól, hogy valaki gazdag középkorú férfi még neki is van szíve, senkit nem illik kihasználni. Simán lehet, hogy beléd szeret, és ez most csúnyán hangzik, de ha az általa nyújtott biztonság kell neked akkor azt szeretettel kell megfizetned. Odaadó, őszintének látszó szeretettel, nem alamizsnával.

2018. ápr. 15. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Rossz vége lesz.

Keress egy korban hozzadillő normális férfit.

2018. ápr. 15. 15:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem lehetne egy hosszú életű dolog.

Pár év esetleg, 2-3.

Vele nem lehetnének gyerekeim stb.

Egyszerűen csak arra vagyom, hogy nőként kezeljenek.

2018. ápr. 15. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagyis egyszerűen csak kihasználnád. Ne haragudj a feltételezésemért, hogy esetleg akár szerethetnéd is. Bocs az offért.

Akkor hívasd meg magad párszor és szo pd le érte. Vagy esetleg elmagyarázhatnád, hogy mit is akarsz ettől az egésztől, mert jelenleg nem értem min tipródsz, nagyon rosszabb dolog már nem érhet, mint ami az előző kapcsolataidban megtörtént.

2018. ápr. 15. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nőként kezeljenek..azaz tömjenek pénzzel.Ha van esze a faszinak egy forintot nem költ rád.

úgy is lehetsz nő,hogy nem használsz ki senkit...

Szerintem nem véletlenül csaltak meg,és léptek le tőled!!

2018. ápr. 15. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!