Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen borral van a legnagyobb esélyem egy lány bugyijába bejutni? SOS
Valami édes bort válassz, jégbort vagy eperbort, vagy valami többputtonyos aszút. Az édes borokat csak úgy vedeli a lányok többsége, így ittasabb lesz, és talán könnyebben igent mond.
Ha jégbort választasz, és lenyomod a készítéséről az érdekességeket, talán le is nyűgözöd, nem csak leitatod.
Ha nem szereti az édes bort, vigyél valami középkategóriás rozét(a huszonévesek menőnek tartják)és szénsavas ásványvizet, a buboréktól elvileg gyorsabban hat az alkohol és itatja magát a fröccs.
Kérdezd meg, hogy édes, vagy száraz bort szereti e jobban. A nők kb 70-80 százaléka édes párti, én egyet sem ismerek, aki szívesen inna szárazat, hacsak nem menőnek tartja, de akkor is csak szódával tudja meginni.
Engem sehogy ☺
En a sort szeretem
Nekem is edes desszertborral kapcsolatban vannak szep emlekeim. De ugy gondolom, hogy ez csak hozzatett az oldott hangulathoz es hasonloan zajlottak volna az esemenyek egy üveg asvanyvizzel is.
A draga borokrol annyit, hogy ha a lany nem ert a borokhoz, akkor nem fogja lenyügözni. Azzal pedig, hogy borokrol tartassz neki kiselöadast valoszinübb, hogy azt ered el, hogy felhuzza a kabatjat, nem pedig a bugyijat le...
*a Gina igaz, de meg viccnek is rossz. Büncselekmeny! Egyebkent azt sem tartom erkölcsösebbnek, hogy abbol a szandekbol leitatni egy lanyt, hogy "bejuss a bugyijaba".
Aszú, egy selymes Merlot esetleg, egy üde rosé.
De azt tudod, hogy egy 0,75- össze palack elég nagy, nem nagyon fér bele egy bugyiba.
Köpj föl és állj alá, ha egy lányt a kiszolgáltatott állapotában akarsz szexre rávenni. Undorító szánalmas féreg vagy.
23/N
#9 mar bocsanat, de 1 senki nem kotelezi a lanyt, hogy igyon, 2 ha iszik es reszeg de nem akar szexelni, akkor mondja meg. A tortenet ezzel le van tudva.
Valoszinu, a kerdezo se akarja megeroszakolni a lanyt, de erdekes modon, ha lanyok isznak kedvesebbek s bevallalosabbak lesznek, mint ital nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!