Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen borral van a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vandore kérdése:

Milyen borral van a legnagyobb esélyem egy lány bugyijába bejutni? SOS

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 08:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%
Amiben Gina is van.
2018. jan. 22. 08:42
 2/28 anonim ***** válasza:
34%
2018. jan. 22. 08:45
 3/28 anonim ***** válasza:
27%

Valami édes bort válassz, jégbort vagy eperbort, vagy valami többputtonyos aszút. Az édes borokat csak úgy vedeli a lányok többsége, így ittasabb lesz, és talán könnyebben igent mond.

Ha jégbort választasz, és lenyomod a készítéséről az érdekességeket, talán le is nyűgözöd, nem csak leitatod.

Ha nem szereti az édes bort, vigyél valami középkategóriás rozét(a huszonévesek menőnek tartják)és szénsavas ásványvizet, a buboréktól elvileg gyorsabban hat az alkohol és itatja magát a fröccs.

Kérdezd meg, hogy édes, vagy száraz bort szereti e jobban. A nők kb 70-80 százaléka édes párti, én egyet sem ismerek, aki szívesen inna szárazat, hacsak nem menőnek tartja, de akkor is csak szódával tudja meginni.

2018. jan. 22. 08:57
 4/28 anonim ***** válasza:
76%
Leöntöd két liter jó forró borral a bugyiját. Szerintem, pillanatok alatt lekapja magáról a bugyit.
2018. jan. 22. 09:04
 5/28 anonim ***** válasza:
73%

Engem sehogy ☺

En a sort szeretem

2018. jan. 22. 09:06
 6/28 anonim ***** válasza:
31%
Pintér Ti-borral. :D
2018. jan. 22. 09:14
 7/28 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is edes desszertborral kapcsolatban vannak szep emlekeim. De ugy gondolom, hogy ez csak hozzatett az oldott hangulathoz es hasonloan zajlottak volna az esemenyek egy üveg asvanyvizzel is.

A draga borokrol annyit, hogy ha a lany nem ert a borokhoz, akkor nem fogja lenyügözni. Azzal pedig, hogy borokrol tartassz neki kiselöadast valoszinübb, hogy azt ered el, hogy felhuzza a kabatjat, nem pedig a bugyijat le...

*a Gina igaz, de meg viccnek is rossz. Büncselekmeny! Egyebkent azt sem tartom erkölcsösebbnek, hogy abbol a szandekbol leitatni egy lanyt, hogy "bejuss a bugyijaba".

2018. jan. 22. 09:18
 8/28 anonim ***** válasza:
56%

Aszú, egy selymes Merlot esetleg, egy üde rosé.

De azt tudod, hogy egy 0,75- össze palack elég nagy, nem nagyon fér bele egy bugyiba.

2018. jan. 22. 09:20
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

Köpj föl és állj alá, ha egy lányt a kiszolgáltatott állapotában akarsz szexre rávenni. Undorító szánalmas féreg vagy.

23/N

2018. jan. 22. 09:26
 10/28 Diavolino44 ***** válasza:
23%

#9 mar bocsanat, de 1 senki nem kotelezi a lanyt, hogy igyon, 2 ha iszik es reszeg de nem akar szexelni, akkor mondja meg. A tortenet ezzel le van tudva.

Valoszinu, a kerdezo se akarja megeroszakolni a lanyt, de erdekes modon, ha lanyok isznak kedvesebbek s bevallalosabbak lesznek, mint ital nelkul.

2018. jan. 22. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!