Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen borral van a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vandore kérdése:

Milyen borral van a legnagyobb esélyem egy lány bugyijába bejutni? SOS

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 08:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
10: persue, senki nem kötelezi, de erre apellálni, hogy le akarja itatni, hogy lefeküdjön vele akkor is szánalmas.
2018. jan. 22. 09:48
 12/28 anonim ***** válasza:
47%

Attól függ hány évesek vagytok. Ha nagyon fiatalok akkor édes bor.

De ha valaki igazi borkedvelő, az tuti nem iszik édes bort. Az aszú és jégbor persze más kategória. De ha fiatalok vagytok, akkor nem hiszem, hogy aszút vagy jégbort akarnál venni egy punci miatt.

29 éves nő vagyok és kizárolag száraz fehér borokat fogyasztok. Általában csinálok hozzá sajttálat is. Számomra kiábrándtó ha valaki felnőtt emberként édes borokat iszik.

Magyarországon szerencsések vagyunk, mert igazán jó borokat lehet kapni nem túl drágán is. Egy Nyakas Aligvárom, vagy a gyümölcsösebb Nyakas Irsai Olivér, esetleg egy üveg Bolyki, akármelyik.. ha rosé akkor mondjuk Bock.

De hozzátenném, hogy az én bugyimba egy 10e Ft-os borral sem tud bejutni a másik, ha én nem akarom. Ha pedig akarom, akkor bor nélkül is.

Szóval sajnálatos ha ezt így próbálod megoldani

2018. jan. 22. 09:49
 13/28 anonim ***** válasza:
19%
Ha mellé teszel egy vastag köteg 20 ezrest, akkor letolja bor nélkül is. :D
2018. jan. 22. 09:51
 14/28 anonim ***** válasza:
13%

"29 éves nő vagyok és kizárolag száraz fehér borokat fogyasztok. Általában csinálok hozzá sajttálat is. Számomra kiábrándtó ha valaki felnőtt emberként édes borokat iszik. Magyarországon szerencsések vagyunk, mert igazán jó borokat lehet kapni nem túl drágán is. Egy Nyakas Aligvárom, vagy a gyümölcsösebb Nyakas Irsai Olivér, esetleg egy üveg Bolyki, akármelyik.. ha rosé akkor mondjuk Bock."

Ahogy látom befutott az ügyeletes sznob bornácink is.

2018. jan. 22. 10:41
 15/28 anonim ***** válasza:
Ez a lanytol is fugg es toled is. Felolem itathatnal barmivel, ha nem akarok veled szexelni, nem tetszel legalabb egy kicsit, nem jon be a szemelyiseged, akkor reszegen se fogok veled szexelni.
2018. jan. 22. 10:54
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hehehe...

Erről csak az jutott eszembe, mikor legutóbb egy pasi le akart itatni.

Vidáman töltögetett, egy pohár neki, egy pohár nekem. Csevegtünk, csipegettünk. Aztán úgy a harmadik üveg tájékán ő becsúszott az asztal alá, én meg kicsit csalódottan hazamentem.

2018. jan. 22. 10:55
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Gà borral
2018. jan. 22. 11:04
 18/28 Mojjo ***** válasza:
50%

@12:

"De ha valaki igazi borkedvelő, az tuti nem iszik édes bort."

Ez pont nem igaz :) Általában valahogy úgy szokott működni, hogy amíg az ember nem ismeri a borokat, akkor issza az édeset simán. Aztán elkezdi érdekelni őt a borok világa, kicsit tudatosabban vásárovásárol és elhagyja az édes bort, mert azt hiszi, baj van azzal a kategóriával. Aztán ahogy még többet tanul a borokról, elkezdi újra felfedezni magának az édeseket - nem, nem csak az aszút, meg a jégbort.

Aki igazán borkedvelő, nem kezdő és ért is a borokhoz, az már (újra) vígan issza az édeset is.

2018. jan. 22. 11:18
 19/28 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a tarifája, csak van akinek magasabb. :)
2018. jan. 22. 11:39
 20/28 anonim ***** válasza:
#12-es nem biztos hogy csak sznob. Itt már az eget rengető túlszocializáltság is képbe jön eléggé :D
2018. jan. 22. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!