Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora neked a legnagyobb magasságkülönbség, amit elviselnél ismerkedéskor?
160cm vagyok, 175től 185ig kb. De egyébként nem lehet ennyire behatárolni, mert volt már olyan srác is, aki 170cm volt és tetszett..
(Nem kérek privátot)
2:
Tudom hogy nem lehet behatárolni, mert jöhet hirtelen olyan ember aki 5 centivel eltér attól ami a fejedben van és mégis odáig leszel érte.
De most csak az érdekel, ami a fejetekben van most kb erről.
Már ugyan nem ismerkedem, de mindigis azokat a férfiakat perferáltam, akik velem egyforma magasak (170cm), vagy csak néhány centi eltérés van (175-178cm).
Tetszett alacsonyabb srác is anno, 165cm körül lehetett, nem zavart.
180cm felett viszont nem szerettem ismerkedni, mivel zavart, ha valakire túlságosan fel kellett nézzek.
Gondolom, az lehet az oka, hogy senki nem volt ennyire magas a családomban sem, a nők közül messze a legmagasabb vagyok a 170cm-mel (mindenki 165cm körül/alatt van), a férfi családtagok közt is apukám vezet a 177-178cm-es magasságával.
Férfiként nem kezdenék nővel, aki magasabb nálam, de ehhez hozzá tartozik, hogy jómagam is 197 centi vagyok. 170 centi alatt nem nézelődök. Ez nem jelenti, hogy kizárt, hogy egyszer alacsonyabb társam lesz, egyszerűen ahhoz valamivel nagyon meg kell fognia. Jelenlegi párom 176 centis, de az exem pl. 184 volt.
27f
157-182 cm közt tökéletes a nő számomra.
Én 191 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!