Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora neked a legnagyobb magasságkülönbség, amit elviselnél ismerkedéskor?
Én 173 centi vagyok és csak magasabb nőkkel kezdek.
Baromságnak tartom ezt a szokást, hogy a nők csak magasabb férfiakkal kezdenek
Nekem ne mondja meg senki milyen magas nőkkel kezdhetek.
Általában akkor szoktam magasabb fokozatra kapcsolni, ha a magasabb nő a magasság miatt akar elutasítani.
Aztán általában rájönnek mennyire bután gondolkoztak eddig.
#25: Az egy dolog, hogy te csak magasabb nőkkel kezdesz, az pedig megint egy másik, hogy ők mit gondolnak erről. Gondolom ezzel a hozzáállással nem sok sikerélményed lehet a nők körében. 1000-ből max 5 olyan csaj lehet, aki hajlandó alacsonyabb pasival összejönni. De további sok sikert neked.
24/F 170 és szűz
184cm vagyok és nem tudom meghatározni a különbséget. Talán ne legyen magasabb. Alapvetően az alacsony hölgyek vonzanak (150-160) de ha "működne a kémia" egy közel olyan magas hölgyeménnyel is, mint én vagyok, nem szaladnék el :)
(Előző barátnőm 150 cm magas volt ^.^)
169 cm vagyok.
Ami belefér: 165 - 185-6cm
Randiztam 192 cm-s sráccal és ő már túl magas volt nekem.
A párom 166 cm, és tök megfelel. Az ágyban hótt mindegy, magassarkút utálom, úgyhogy... :)
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!