Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora neked a legnagyobb magasságkülönbség, amit elviselnél ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Te hány cm vagy és mi az ami már túl sok (vagy ugye kevés) lenne neked. Akár mindkét irányba, felfelé és lefelé is.2017. okt. 25. 16:43
11/29 anonim válasza:
167 vagyok, 170-190 magasak szoktak tetszeni.
12/29 anonim válasza:
170 cm vagyok. Én mindig a langalétákat kedveltem, de az első pasim akkora volt mint én, szóval nem zárkóznék el emiatt. 170-230 cm közt jöhet, de 185 felett az igazi :)
13/29 anonim válasza:
172 vagyok (lány) és 190 +/- pár centit preferálom
14/29 opened paradise válasza:
Őszintén szólva még nem volt olyan,hogy magasság miatt ne akartam volna valakit.
182-185 körül vagyok.
Exem 30 centivel volt kisebb. De a másik irányba se tudna zavarni. Jó,a 215 vicces lenne,de annak is lenne előnye:D
15/29 anonim válasza:
170 cm vagyok, és a lány javára 1-2 cm, az én javamra bármennyi. De ez csak elméleti dolog, mert a nők 175 cm-től lefelé nem tekintik férfinak az embert, függetlenül attól, hogy ők maguk milyen magasak.
16/29 anonim válasza:
170 vagyok és tulajdonképpen 173/175-ig bezárólag bármilyen magasságú partnernek örülnék (persze nem mintha sok választási lehetőségem lenne). A probléma csak ott kezdődik, hogy tőlem jóval alacsonyabbakkal sem jön össze.
17/29 anonim válasza:
151cm magas nő vagyok, nálam alacsonyabb vagy velem azonos magasságú férfiak nem vonzanak, valahogy mindig azok tetszettek, akik legalább olyan magasak, mint apám (ő 170cm magas), alacsonyabb felnőtt férfiról nem tudok a családban, így furcsa is lenne.
18/29 anonim válasza:
157 cm vagyok, mindig azt mondtam, hogy 175 fölött nem ismerkedem, mert a nagyobb különbsèg kènyelmetlen mindenkinek.
Aztán megismertem a mára már fèrjemet, aki törtènetesen egy ~210 cm magas ex profi kosaras.
19/29 anonim válasza:
ffi 191
40 cm mínuszig elmehetnénk de persze legjobb lenne ha 5 cmen belül lenne
20/29 anonim válasza:
160 centi vagyok és 170 centi felett már jó
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!