Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a lányok nagy részét, ha egy férfinek nincsenek nagy céljai?
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
És az egészség a palettádon hol szerepel?
Csak felvilágosítalak, mit ér a pénzed, ha nincs egészséged?!
Köszi, hogy a felső tízezerből jött kisficsúr megosztotta oltári nagy bánatát, most mehetsz és folytathatod tovább a filmnézést. Remélem könnyítettél magadon.
Egyébként mondták már? Az élet csak akkor szép igazán, ha vannak céljaid az életben, vágyaid, amik előre visznek téged, és azokat megvalósítod.
A békés harcos útja filmben mondták, hogy nem a végcél a lényeg, hanem az út, amit megteszel, amíg eléred a célodat, mert közben fejlődsz.
Az én életem így is szép, hogy nincsenek nagy céljaim.
Ha meg valamit akarok, akkor nem ábrándozok rajta, hanem megvalósítom azt csá. Nem értem, hogy miért nem jön be a lányoknak ez a mentalitás, hogy elégedett vagyok az életemmel. Komolyan jobb lenne, ha egy komplexusos megfelelési kényszeres erőlködő szerencsétlenség lennék, akikne semmi sem elég jó?!
Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire nagyra vagy magaddal, akkor miért nem olyan csajt választasz magadnak, aki neked megfelel? Miért vagy még mindig egyedül?
A magánéleted meg nem tartozik senkire. Most ide csak sírni jöttél?
Gondolom azért elégszel csak meg ennyivel, mert soha semmiért nem kellett küzdened, mert mindent a s..gged alá tettek jóformán.
Szóval, akkor mire is vársz? Miért vagy még mindig egyedül?
Párkapcsolat szempontjából te se vagy előrébb, mint bármelyik szingli ember.
"Hát csak nem értem, miért olyan fontos ez a nőnek, hogy nagy célokat tűzzek ki magamnak(?)"
Guglizz rá például arra, hogy "életcél fontossága", vagy ilyesmi. Ha még azután sem érted, akkor a felfogóképességed táján kellene elkezdeni söprögetni.
Egyébként meg senki sem köteles téged párkapcsolati szinten "elfogadni olyannak, amilyen vagy", ha ez nem esik egybe a személyes preferenciáival. Amennyiben nem sikerült olyat találni, akinek megfelelsz, így jártál. Ha pedig ezt a kérdést indirekt párkeresési hirdetésnek szántad, most szólok, hogy sikerült kimaxolni a saját szánalmasságod.
Igazából inkább lányok válaszára lennék kíváncsi.
Nem indirekt párkeresésnek szántam, csak véleményekre vagyok kíváncsi női szemszögből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!