Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra vonzó vagy kiábrándytó, ha egy férfinek nincs teljesytménykényszere, nem erőlteti meg magát, mert ygy is teljes összhangban van?
Ha nem dportolsz rendszeresen es nem latszik rajtad az izom,hiaba vagy gazdag,akkor se tetszenel. :D
N
Magyarán a semmire vagy büszke.
Igen kiábrándító :/
Nem vagy szimpi. A szenvedélyes embereket szeretem. Akik tudnak rajongani valami iránt. Valami konkrét tevékenység, ügy iránt, és persze azt sem bánom, ha a rajongás tárgya valami értéket is megtestesít.
Nem ismerlek, ezért ezt messzemenőkig túlzás lenne bizton állítani, de nekem te picit selyemfiúnak tűnsz. Playboy.. tudod.. Aranyifjú, mit mondjak még..
"nálam kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, pozityvabb ember kevés van."
Ezt kétlem:D Eleve nálam az nem kelt pozitív érzést, hogy csak tengődsz az életben és nincsenek céljaid. Sőt... egyáltalán nem mondanám pozitív embernek azt, aki ilyen felfogással él. Sosem szerettem azokat az embereket, akinek a feneke alá volt tolva minden, mondom ezt úgy, hogy nekem is megvan a megfelelő hátterem, megcsinálhatnám, hogy nem dolgozok, csak lógatom a lábamat egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!