Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra vonzó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra vonzó vagy kiábrándytó, ha egy férfinek nincs teljesytménykényszere, nem erőlteti meg magát, mert ygy is teljes összhangban van?

Figyelt kérdés
Elég jó anyagi helyzetbe születtem, ygy az életem mindig is fenékigtejfel volt. Ez a körülmény elég nagy mázli, amit nyilván érdemes kihasználni. A legtöbben ezt arra használják fel, hogy megvalósytsák az álmukat, pl. aki orvos, művész, vagy simán csak hyres akar lenni és minden adottsága megvan, akkor megfelelő anyagi háttérrel ezt meg is lehet valósytani. Én azonban nem vagyok egy ilyen álmodozó typus, tőlem amikor megkérdezték, hogy mi az álmom, akkor mindig az volt a válasz, hogy "semmi", vagy ,hogy ki a példaképem, hát "senki"... Úgyhogy a jó helyre történő születésemet egész egyszerűen úgy kamatoztatom, hogy mindig azt csinálom, amihez kedvem van, jókat kajálok, szynházba járok, utazgatok, ha épp olyan kedvem van akkor egész nap otthon fetrengek, van egy munkám, de az is kb. semmittevésből áll és bármikor kötetlenül kivehetek szabadságot, ha 1 héttel korábban szólok. Szóval a magam ura vagyok, teljes összhangban vagyok , nálam kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, pozityvabb ember kevés van. Jól érzem magam a bőrömben, szeretek élni, tartalmasakat beszélgetni, sétálni a természetben, új helyeket felfedezni...Annyi jó dolog van az életben.
2018. jan. 18. 12:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ne haragudj, de igen számomra így elolvasva elég kiábrándítóan hangzik xd. Szeretem az olyanokat, akiknek vannak álmai, céljai, hisz ez hajt minket, embereket :D Mondjuk, írtad hogy színházba jársz, ami lehet akár imponáló is, ha valaki szereti a művészetet. De alapvetően nem keltene pozitív benyomást, az amit leírtál. A ,,semmi" számomra amúgy is unalmas :D De lehet te nem vagy az attól függetlenül, hogy nincsenek céljaid. Kompenzálj!
2018. jan. 18. 12:37
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
YGEN GETZY
2018. jan. 18. 12:40
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Végyg sem olvastam mert ydegesyt.
2018. jan. 18. 12:45
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Mit erdekel teged hogy masoknak mi a velemenye rolad? Gazdag vagy es sikeres, elertel mar mindent amit akartal.
2018. jan. 18. 12:46
 5/29 anonim ***** válasza:

Ha nem dportolsz rendszeresen es nem latszik rajtad az izom,hiaba vagy gazdag,akkor se tetszenel. :D

N

2018. jan. 18. 12:49
 6/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy unalmas vagyok e vagy sem, nem is lehet ezt ygy senkire se rámondani, mivel ez szubjektyv dolog. Ami az egyikünknek tökérdekes, az a másikunknak lehet, hogy dögunalom.
2018. jan. 18. 12:52
 7/29 A kérdező kommentje:
Hát én nem sportolok rendszeresen, mivel inkább rendszertelenül szoktam, de viszonylag sokat. Syelés, szörfözés, futás, kondi, evezés, sakk, sok mindent űzök, mikor mihez van kedvem. Az izom az látszik rajtam, de csak azért mert alapvetően vékonyabb testalkatú vagyok;-)
2018. jan. 18. 12:56
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán a semmire vagy büszke.

Igen kiábrándító :/

2018. jan. 18. 12:58
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szimpi. A szenvedélyes embereket szeretem. Akik tudnak rajongani valami iránt. Valami konkrét tevékenység, ügy iránt, és persze azt sem bánom, ha a rajongás tárgya valami értéket is megtestesít.

Nem ismerlek, ezért ezt messzemenőkig túlzás lenne bizton állítani, de nekem te picit selyemfiúnak tűnsz. Playboy.. tudod.. Aranyifjú, mit mondjak még..

2018. jan. 18. 12:59
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

"nálam kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, pozityvabb ember kevés van."

Ezt kétlem:D Eleve nálam az nem kelt pozitív érzést, hogy csak tengődsz az életben és nincsenek céljaid. Sőt... egyáltalán nem mondanám pozitív embernek azt, aki ilyen felfogással él. Sosem szerettem azokat az embereket, akinek a feneke alá volt tolva minden, mondom ezt úgy, hogy nekem is megvan a megfelelő hátterem, megcsinálhatnám, hogy nem dolgozok, csak lógatom a lábamat egész nap.

2018. jan. 18. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!